Для того, щоб сніданок був смачним та поживним, не обов'язково затрачати на це увесь свій час. Для цієї страви достатньо всього 15 хвилин. Головне - це користь для здоров'я, адже жодних смажених інгредієнтів, які могли б зашкодити чи то дорослим, чи, навіть, дітям.
Перед приготуванням потрібно увімкнути духовку та розігріти її до 180 градусів. Поки вона прогрівається, можна приготувати саму страву. Для цього потрібні:
- сир твердий;
- помідори (їх можна замінити іншими улюбленими компонентами:
перцем, спаржею, броколі чи брюсельською капустою
(її попередньо потрібно кілька хвилин проварити).
Підійдуть навіть заморожені овочі);
- яйця;
- молоко;
- приправи.
Процес приготування також нескладний: взяти деко будь-якої форми та викласти на нього сир, порізаний невеликими кубиками. Зверху - кружечки помідор.
Яйця (кількість можна коригувати) збити з молоком та додати сіль перець за смаком. Залити сумішшю сир та помідори та поставити до уже розігратої духовки на 10-15 хвилин.
Омлет, який легший за хмаринку, із сирним "коржиком" та соковитими помідорами готовий!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.