Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у "Столичному" біля податкової

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у "Столичному" біля податкової
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про «Столичний» на Героїв Майдану, що біля міської податкової.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують в ресторані домашньої їжі "Столичний" на Героїв Майдану. 

Адреса: вул. Героїв Майдану, 10. 

Відео дня

Інтер'єр. Їдальня знаходиться праворуч від міської податкової. Вона розташована у підвальному приміщенні. На вході є вивіска, яка інформує про заклад. Ресторан домашньої їжі "Столичний" має один великий зал. Під столу роздачі він відгороджений перегородкою. 

Стіни закладу пофарбовані у червоний колір. На них розвішані портрети відомих українців та пейзажі. По залу стоять вазони, а на перегородці розмістили штучні квіти. По всьому ресторану є більше десяти столиків. Столи дерев'яні, а стільці - з м'якою оббивкою. По залу є декілька вішаків. 

В їдальні тепло і комфортно. З вікон та дверей не задуває. Бракує трохи більше світла.

Меню. В ресторані домашньої їжі нема окремого меню. Перелік страв можна побачити вздовж столу роздачі біля самих страв. До кожної відразу виставлена ціна і кількість грамів у порції. 

Комплексного обіду відвідувачам не пропонують. Його можна сформувати самому. Ми обрали грибну юшку, картоплю по-домашньому з відбивною, моркву по-корейськи і сік. 

Ціна. За обід ми заплатили майже на 20 гривень більше, аніж у "Їдальні № 48", де обідали минулого тижня. Їжа "потягнула" на 58,40 гривень. Найбільше грошей коштує відбивна - 22,50 гривень.

За порцію грибної юшки віддали 10,50 гривень, а за картоплю по-домашньому - 10,95 гривень. Морква по-корейськи обійшлась в 7,95 гривень. Склянка соку коштувала 6,50 гривень. 

Смак. Знайшовши вільний столик у залі, взялись за першу страву. Грибна юшка з локшиною була смачною. А от картоплю по-домашньому подали майже холодною і пересмаженою. Відбивна була смачною, щоправда досить тоненькою. Добре смакувала і морква по-корейськи. Порція салату була великою. В міру прохолодним був сік. 

Гігієна. Туалет у "Столичному" поділений на жіночий та чоловічий. Знаходиться він у залі неподалік столиків. Стіни у вбиральні теж червоного кольору. Стороннього запаху у туалеті не чути. Біля рукомийника є рідке мило і рукосушка. Рушничків для рук нема. 

Для відвідувачів зробили дві окремі кабінки. У вбиральні стоять звичайні унітази. Вони чисті. Праворуч висить тримач для туалетного паперу. Ліворуч від входу стоїть відро для сміття. 

Обслуговування. В їдальною ми завітали о 13:30. Декілька столиків у залі вже були зайняті. Окрім цього, до каси була черга з чотирьох людей. Тацю для їжі потрібно брати самому. Одна з працівниць накладає страви, які хочете взяти. Чек на придбану їжу віддають одразу ж як розрахувались. 

В залі працює ще одна працівниця. Як тільки відвідувач поїв і збирається йти, вона забирає посуд і витирає стіл. 

Підсумок. В "Столичному" можна поїсти дуже ситно, бо порції досить великі. Але за обід доведеться заплатити більше 50 гривень. Готують у їдальні смачно, щоправда картопля нам попалась холодною. В закладі затишно і тепло.

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також: Як годують у столовій №33

Як годують у «Бістро» біля прокуратури

Як годують чиновників у «Luxor Plaza» на майдані

Як годують у «Євросмаку» біля кінотеатру “Планета”

Як годують в столовій №48 біля парку Шевченка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Marina Mirgorod

    особисто бачила десь пів року назад живого таракана біля касира. Вона його змела рукавом і зробила вигляд що нічого не сталось. Я розказала свій досвід((

    Петро Груз reply Marina Mirgorod

    то радійте. в наш час побачити таракана стало вже рідкістю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up