Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в столовій №48 біля парку Шевченка

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в столовій №48 біля парку Шевченка
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про їдальню №48, яка розташована на вулиці Героїв Майдану.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують в їдальні №48 біля парку Шевченка.

Адреса: вулиця Героїв Майдану, 36

Відео дня

Інтер’єр. Їдальня №48 розташована біля управління статистики Хмельницької області. Орієнтиром також може слугувати парк Шевченка. З вікон закладу через дорогу видно скульптури Мазура, де полюбляє гратися хмельницька малеча.

Вишуканим інтер’єром їдальня похизуватися не може. Стіни тут рожевого кольору. Підлога встелена плиткою. Меблі тут дерев’яні. Перед тим як присісти, рекомендуємо перевірити стільчик. Деякі з них несправні і хитаються. На один з таких ми поклали одяг. Вішаків у залі немає. В залі не холодно й багато місця. Коли ми прийшли, то у столовій не було жодного клієнта.

Меню. Вибір страв у їдальні №48 не надто великий. З першого в меню був лише борщ. На гарнір пропонували гречку і картопляне пюре. До нього можна було взяти тефтелі, курячу відбивну або котлети. У списку страв вказано три види салатів. У наявності був з буряка і капусти. Вінегрету не було. З напоїв пропонують чай або компот.

Ціна. Ціни у столовій №48 поки найнижчі серед усіх закладів, які ми перевіряли. За борщ, картопляне пюре, тефтелі, салат з буряка, компот і два шматочка хліба ми заплатили 33,65 гривні. Навіть коли обирати найдорожче, легко вписатися у 40 гривень.

Смак. Розрахувавшись за обід, відразу попрямували за стіл. Захопили з собою тарілку зі столовими приборами і серветкою, хліб і компот. Лінії роздачі, як в столовій №33, тут немає. Усі страви нам на таці принесла за стіл працівниця.

Борщ був досить смачним, хоч і дієтичним. Присмаку наявності м’яса в ньому ми не відчули. Картопляне пюре й тефтелі були теплими і смачними. Салат з буряка зіпсувати важко й місцевим кухарам вдалося цього уникнути. Білий хліб був дещо сухим, оскільки був нарізаний раніше. Компот дали прохолодний

Гігієна. В закладі відразу біля входу стоїть рукомийник. На ньому - пляшечка з рідким милом. В туалет потрапити не вдалося. Двері до нього були зачинені. Коли ми востаннє перевіряли дану столову ще влітку 2015-ого, ситуація була така ж сама.

Обслуговування.  У їдальні №48 усіх обслуговує привітна дівчина, яка сидить за стійкою при вході. Вона швидко прийняла замовлення й швидко усе принесла. Щоправда, чек, як і в більшості закладів, потрібно було просити. Спочатку вона усе просто записала на невеличкий шмат паперу.

Серед недоліків слід згадати про брудні тарілки, які забулися прибрати після одного із клієнтів.​ Також не на усіх столах були сіль і перець та серветки.

Підсумок: Обід у столовій №48 найменше «вдарив» по гаманцю. Годують тут смачно. Але відчуття ситності зникло досить швидко. Годинки через дві після обіду знову захотілося їсти.

Читайте також:

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up