Інгредієнти:
Розтопіть на сковороді вершкове масло, покладіть туди подрібнений шпинат і петрушку, влийте лимонний сік, перемішайте. Через хвилину зніміть з вогню.
Додайте пармезан, посоліть, поперчіть, перемішайте.
Курячі грудки надріжте таким чином, щоб вийшла кишенька, накрийте харчовою плівкою і відбийте.
На одну половинку грудки викладіть начинку, накрийте другою половиною і скріпіть обидві частини зубочистками.
Змастіть з обох сторін оливковою олією, посоліть і поперчіть.
Обсмажте курячі грудки по 5 хвилин з кожного боку. Запечіть в духовці 10-15 хвилин.
Курячі грудки зі шпинатом розріжте на шматки і подавайте з зеленню і овочами.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.