Потрібно:
Філе солимо, перчимо, загортаємо в харчову плівку і відварюємо 30-40 хвилин. Знімаємо плівку і нарізаємо філе.
Цибулю нарізаємо, заливаємо теплою водою. Додаємо оцет і цукор. Залишаємо на 15 хвилин. Воду зливаємо, цибулю віджимаємо.
Гриби нарізаємо. Викладаємо шар м’яса на нього наносимо невеликий шар майонезу і викладаємо гриби, потім шар цибулі.
Картоплю натираємо в окрему миску. Трохи солимо, заправляємо олією і перемішуємо. Викладаємо шар картоплі на цибулю, не притискаючи.
Зверху натираємо моркву. Наносимо невеликий шар майонезу, шар з тертого сиру.
Ставимо салат у холодильник на 2 години.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.