Потрібно:
У миску насипаємо половину чайної ложки солі та стільки ж цукру. Просіваємо туди борошно. Вливаємо холодну мінералку. Додаємо одну столову ложку олії. Замішуємо тісто. Вимішуємо дуже туге еластичне тісто.
Цибулину натираємо і додаємо до фаршу. Кидаємо туди сіль, перець. Добре вимішуємо.
Тісто ділимо на невеликі порції. Змащуємо стіл олією і тонко розкатуємо тісто.
На одну половинку такого "млинця" викладаємо фарш. Складаємо його навпіл і формуємо чебурек. Защипуємо краї.
Смажимо чебуреки у великій кількості олії.
Викладаємо їх на тарілку, застелену паперовими рушниками.
Смачного!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.