Складові:
Баклажан тонко нарізати. Посипати сіллю і залишити на півгодини. Промити в холодній воді. Обкачавши в борошні, обсмажити на олії. Викласти на паперовий рушнико, щоб вбрався зайвий жир.
Помідори залити окропом та очистити від шкірки. Нарізати кубиками.
Листя базиліка нарізати. Їх і томати посолити, поперчити та тушкувати у сухій сковороді поки маса не стане однорідною.
Моцареллу нарізати пластинками.
На дно форми для запікання налити трохи соусу. Зверху покласти шар баклажанів і моцарели. Полити соусом і посипати трішки пармезаном. Повторити шари. Зверху повинні бути баклажани, соус і тертий сир.
Запікати при 170 градусах близько 30 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.