Рецепт вихідного дня. Готуємо пармеджано з баклажанів

Рецепт вихідного дня. Готуємо пармеджано з баклажанів
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Складові:

  • великий баклажан
  • 6 середніх помідорів
  • 200 г моцарели
  • 50 г тертого пармезану
  • мука
  • олія
  • пучок базиліка
  • сіль перець

Баклажан тонко нарізати. Посипати сіллю і залишити на півгодини. Промити в холодній воді. Обкачавши в борошні, обсмажити на олії. Викласти на паперовий рушнико, щоб вбрався зайвий жир.

Помідори залити окропом та очистити від шкірки. Нарізати кубиками.

Листя базиліка нарізати. Їх і томати посолити, поперчити та тушкувати у сухій сковороді поки маса не стане однорідною.

Моцареллу нарізати пластинками.

На дно форми для запікання налити трохи соусу. Зверху покласти шар баклажанів і моцарели. Полити соусом і посипати трішки пармезаном. Повторити шари. Зверху повинні бути баклажани, соус і тертий сир.

Запікати при 170 градусах близько 30 хвилин. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up