Інгредієнти:
Капусту очисти від верхнього листя, помий і тонко нашаткуй. Відварити її в підсоленій воді 3 хвилини. Відкинь на друшляк. Після виклади до змащеної форми для запікання.
Розтопити вершкове масло, всип борошно і доведи на слабкому вогні до світло-золотистого кольору. Поступово влий молоко, помішуючи. Додай лаврові листки і гірчицю, посоли і поперчи. Провари ще протягом декількох хвилин.
Вмішай більшу частину сиру і полий цим соусом капусту. Сир, що залишився, змішай з сухарями і посипа капусту.
Готувай при 190 градусах 40-50 хвилин.
Читайте також: 4 червня починається Петрівський піст. Що і коли можна їсти?
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.