“Хмельницький” стартував в чемпіонаті України (ВІДЕО)

“Хмельницький” стартував в чемпіонаті України (ВІДЕО)
Антон Федоров відкрив рахунок у матчі. Фото Віктора Зарванського. Відео із групи СК "Хмельницький у Фейсбук.
  • Новий футбольний клуб зіграв внічию у новому сезоні аматорського чемпіонату.
  • Єдиний гол за хмельничан у ворота “Тернопіль-ДЮСШ” забив Антон Федоров.

Ми вже розповідали вам про новий футбольний проект СК “Хмельницький”. В команді основну ставку роблять на молодь. Такий же вектор розвитку взяв перший суперник хмельничан ФК “Тернопіль-ДЮСШ”. Колективи зійшлися у рамках 1-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів. Вони виступають в групі 1.

Гра відбулася на стадіоні “Поділля” в неділю, 5 серпня. Певною ігровою перевагою володіли гості. Командна гра у них поставлена поки краще за рахунок матчів у чемпіонаті Тернопільської області. Там вони виступають у вищій лізі.

Відео дня

Та не тернополяни відкрили рахунок. Після подачі зі штрафного Антон Федоров ефектно пробив головою і перекинув голкіпера - 1:0. Тернополяни зрівняли рахунок після провалу в захисті гостей і виходу віч-на-віч із голкіпером хмельничан Назаром Харчуком - 1:1. Гол забив Максим Проців.

У підсумку нічия у першому турі, яка має додати впевненості молодим хмельничанам. Свій наступний матч вони зіграють 11 серпня на виїзді у Оржеві проти місцевого “ОДЕКа”. Ця команда у першому турі обіграла “Кобру” із Острога 4:0 і відразу піднялася на перше місце. “ОДЕК” безумовно буде фаворитом не лише своєї групи. Минулий сезон команда завершила на стадії півфіналу і кожного року претендує на найвищі місця в аматорському чемпіонаті.

У 3-ому турі “Хмельницький” 19 серпня вдома прийматиме “Покуття” з Коломиї, яке у першому турі програло “Рочину” із Соснівки. Останній теж минулого року дійшов до півфіналу, де поступився майбутньому чемпіону “Вікторії” з Сумської області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up