Регбісти з Хмельницького створили невеличку сенсацію

Регбісти з Хмельницького створили невеличку сенсацію
На чемпіонаті України з регбі-7 хмельничани дещо несподівано обійшли одного із фаворитів.

Перший тур чемпіонату проходив у Львові. Хмельницький на цих змаганнях представляє клуб «Еволюшн 7s». Керівництво команди перед початком сезону поставило перед гравцями завдання здобути «срібло» чемпіонату. Нагадаємо, що минулого сезону хмельничани стали третіми.

Перший крок до виконання досить непростого завдання хмельничани уже зробили. На груповому етапі вони без проблем здолали усіх своїх суперників. У півфіналі подоляни також без особливих проблем обіграли київський «Ребелс». Продовжити переможну ходу «Еволюшин Севенс» завадили лідери українського регбі із Харкова. «Олімп» переміг хмельничан 29:0.

У підсумку хмельничани здобули «срібло» та обійшли головних конкурентів команду «Лідерс» з Одеси. Також вони наблизилися до своєї головної мети в чемпіонаті України з регбі-7. Чи вдасться їм цього досягти наприкінці першості ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Відео дня

Груповий етап

Еволюшн 7s – РК Верес – 45-0

Еволюшн 7s – Техас – 71-0

Еволюшн 7s – ШВСМ-Легіон-13 – 43-7

1\2 фіналу

Еволюшн 7s - Ребелс – 33-5

Фінал

Еволюшн 7s -  Олімп– 0-29.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up