Скандальний матч за участю «Агробізнесу»: відео погоні за арбітром і оцінка його роботи від ФФУ

Скандальний матч за участю «Агробізнесу»: відео погоні за арбітром і оцінка його роботи від ФФУ
Фото із сторінки Віктора Зарванського у Фейсбук.
  • Гра «Нива» - «Агробізнес» завершилась перемогою гостей завдяки пенальті на останній хвилині.
  • Після матчу арбітр тікав від вболівальників.
  • «Нива» після матчу заявила про можливе зняття з чемпіонату.
  • Комітет арбітрів ФФУ оцінив спірні рішення арбітра.

Уже не вперше в сезоні другої футбольної ліги України матчі волочиського «Агробізнесу» завершуються скандалами. Так було у Чернівцях, коли арбітри тікали від розлючених вболівальників «Буковини». Шукав захисту у правоохоронців і арбітр матчу «Агробізнесу» проти тернопільської «Ниви». Поле Андрій Холявко зі Львова покидав у супроводі служби хорони і поліції.

Після гри на сайті «Ниви» з’явилася інформація, що клуб можне знятися з розіграшу. Зазначено, що зроблять це, якщо федерація футболу України не дасть оцінку роботі бригади арбітрів або ж застосує санкції до клубу.

Відео дня

Той матч відбувся в суботу, 5 травня. Лише сьогодні, 8 травня, на сайті комітету арбітрів ФФУ з’явився матеріал у традиційній рубриці POSTSCRIPTUM. У ній комітет дає оцінку суперечливим епізодам. Написали і про матч «Нива» - «Агробізнес». Загальний підсумок – у всіх випадках арбітр прийняв правильні рішення. Це стосується призначення двох пенальті, вилучення капітана тернополян після матчу і кількості компенсованого часу. Наводимо текст із сайту комітету:

КА ФФУ вивчив відео зазначеного вище матчу і зазначає, що всі технічні та дисциплінарні рішення прийняті під час матчу були правильними та послідовні, включаючи ті, про які йдеться в епізодах, що будуть розглянуті нижче. Розрахований компенсований час відповідає кількості зроблених замін, зупинкам гри та іншим подіям, що стались у другому таймі.

Так, слід сказати декілька слів щодо прийняття важливого рішення арбітром на 60 хв. цього матчу, а саме, правильного призначення першого 11-метрового удару, за ігрове порушення (підніжку) захисника господарів проти нападника гостей, що відбулося в межах штрафної площі команди господарів поля.

КА ФФУ розглянув також суперечливий епізод, який стався на 90+3 хв матчу, в якому під час швидкої контратаки гостей одному з захисників господарів не вдається відновити позицію і він штовхає ззаду нападника гостей, зриваючи цим перспективну атаку. Рішення призначити 11У є правильним та беззаперечним.

Згідно Правил Гри, якщо арбітр бачить, що компенсований час сплинув, то він повинен подати сигнал свистком, сповіщаючи цим про завершення матчу.

Також, не залишилося без уваги прийняття наступного важливого рішення щодо реагування арбітром на дії гравця №4 господарів, який відразу після завершення матчу протестуючи, здійснив фізичний вплив на офіційну особу матчу (арбітра), за що арбітр правильно прийняв рішення щодо його вилучення.

Нагадаємо, що в суботу, 12 травня, хмельницьке "Поділля" прийматиме саме тернопільську "Ниву". Початок гри - 17:00. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up