«Зроби так, щоб я не хвилювалася», - Марина Бех прокоментувала старт на чемпіонаті Європи

«Зроби так, щоб я не хвилювалася», - Марина Бех прокоментувала старт на чемпіонаті Європи
Фото із сторінки Марини Бех у Фейсбук.
  • Легкоатлетка з Хмельницького – єдина представниця області на чемпіонаті Європи.
  • Вона кваліфікувалася до фіналу у стрибках в довжину.
  • Після виступу Марина Бех розповіла про перші враження і переживання за свого коханого.

Хмельничанка Марина Бех знаходиться в Німеччині. Там вона бере участь в чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Вчора, 9 серпня, на «Олімпійському» стадіоні в Берліні вона подолала кваліфікацію і вийшла до фіналу. Вирішальний етап в боротьбі за нагороди в стрибках у довжину серед жінок відбудеться завтра, 11 серпня. Початок – 21:05. Трансляція – UA:Перший.

Після кваліфікації Марина Бех розповіла про свої враження від виступу. Розпочала розмову із прес-службою Федерації легкої атлетики із розповіді про переживання за свого коханого Михайла Романчука. Напередодні український плавець переміг на чемпіонаті Європи в шотландському Глазго.

«Звичайно, Михайло своїми перемогами (два золота і срібло) мене зарядив. Я дуже за нього хвилювалася. Особливо, коли він змагався на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Це був жах. Тому перед його 800-метрівкою я попросила: «Зроби так, щоб я не хвилювалася, бо мені завтра стрибати». Він, певно, мене послухав. Так само і він просив, щоб я сьогодні його не засмутила, адже він планує прилетіти до мене на фінал. Це буде гарна підтримка, мотивація для мене, і я його з нетерпінням чекаю, - говорить Марина Бех. - Щодо сьогоднішніх стрибків, то я планувала виконувати норматив (6.67) з першої спроби. Але через незначну помилку зовсім трошки не дотягнула. Ми з тренером обговоримо цей недолік і до фіналу постараємося ліквідувати, щоб показати максимальний рівень. Я очікувала, що кваліфікаційні результати будуть значно сильніші, але певно погода і розклад на них вплинули. Ми зазвичай і кваліфікацію, і фінал стрибаємо пізно увечері. А сьогодні змагалися зранку, що було дуже незвично. До того ж – жахлива спека. Абсолютно не було де сховатися. До чого не доторкнешся – все гаряче. Між спробами справжнім випробуванням було – просто висидіти.»

Відео дня
blockquote>

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up