Депутат Хмельницької облради організувала масові святкування. Поліція порушень не побачила

Депутат Хмельницької облради організувала масові святкування. Поліція порушень не побачила
Тут і далі — фото зі сторінки Уляни Ткаченко у Facebook
  • Сотні дітей відзначали 1 червня на Хмельниччині.

  • Масові зібрання організувала депутат обласної ради від партії «За конкретні справи».

  • У заходах взяв участь голова ОДА.

Відзначення Дня захисту дітей на Хмельниччині супроводжувалося масовими зібраннями, проведення яких обмежене чинними карантинними нормами. Депутат обласної ради від партії «За конкретні справи» Уляна Ткаченко на свої сторінці у Facebook розповіла, що дитячі свята влаштували у трьох населених пунктах Хмельниччини — Кам’янці-Подільському, Дунаївцях та Новій Ушиці.

До публікації Уляна Ткаченко додала фото. На кількох із них видно, що участь у масових заходах брали сотні дітей, при чому перебували вони на зовсім невеликій території. До слова, на фото можна помітити голову Хмельницької ОДА Сергія Гамалія.

Нагадаємо, що на території Хмельниччини діють обмеження «жовтої» зони. Згідно з ними, масові заходи можна проводити за умови перебування не більше однієї особи на чотири квадратних метри території чи приміщення. При цьому у разі розміщення учасників заходу стоячи відстань між ними має бути не меншою за 1,5 метра.

Відео дня
Немає опису.
Витяг із постанови Кабміну №1236

Ми звернулися до правоохоронців, аби дізнатися, чи фіксували вони порушення карантину. Прессекретар Кам’янець-Подільського районного управління поліції Тетяна Чубар прокоментувала це так:

— Під час проведення цих заходів працівниками поліції, які задіювалися на охорону публічної безпеки та порядку, жодних порушень не виявлено. Також ніяких звернень до нас не надходило і в принципі все пройшло спокійно. Ми намагалися людям донести (що необхідно дотримуватися правил карантину — прим. авт.), люди слухали, і, якщо були якісь людям зауваження, то вони реагували. Ми не фіксували порушень, оскільки це був святковий день, ми пішли назустріч і не оформлювали. До нас ніхто не звертався про те, що є якісь порушення, — розповіла поліцейська.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та текст «днем инства! уляна ткаче депутатка хмельницькой обл»

На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, натовп та на відкритому повітрі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Шаєвська

    Свято - це  добре! На вулиці зробили масове скупчення людей, а на роботу зранку не доїдеш, тому що у транспорт беруть тільки   на сидячі місця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up