Хмельничан просять здати кров для онкохворих діток

Хмельничан просять здати кров для онкохворих діток
  • 20 лютого у місті стартує всеукраїнська акція донорства "Допомогти може кожен".
  • Кров для діток з гематологічного відділення Хмельницької обласної дитячої лікарні збиратимуть вже вшосте. 
  • Хмельничани матимуть 5 днів, аби допомогти маленьким пацієнтам. 

 

Вже вшосте Хмельницький долучиться до всеукраїнської акції донорства. Вона триватиме з 20 по 24 лютого. Кров передадуть для дітей, які лікуються у гематологічному відділенні Хмельницької обласної дитячої лікарні. П'ята хвиля була в кінці вересня, тоді кров здали 15 донорів.

- За всю історію акції зареєструвалось 130 людей, які хотіли здати кров. Але це не означає, що усі здали, адже не всі відповідають критеріям донора. Донор має бути абсолютно здоровим, добу дотримуватись дієти, не вживати алкоголю та втриматись від паління, - розповідає vsim.ua координатор акції "Допомогти може кожен" у Хмельницькому Аліса Пугач. 

Аби долучитись до акції достатньо заповнити реєстраційну форму. Здати кров зможуть і ті, що не зареєструються, однак їм необхідно буде вказати, що кров призначається саме для діток з гематологічного відділення. 

Відео дня

- Ми не здаємо кров для конкретних діток, а здаємо для відділення. Далі нам дають так звану "подяку донору", де вказано, скільки людей здало кров, далі я передаю її завідуючій віділенням, а вона вже розпоряджується відповідно до потреб діток, - пояснює Аліса Пугач. 

Здати кров хмельничани зможуть з 20 по 24 лютого у Центрі переливання крові, що за адресою: вулиця Сковороди, 29. Він працює з 8:00 до 12:00. 

Читайте також: 32 гривні, вихідний та пільги. Хто може стати донором крові

Ось таку подяку дають при здачі крові

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Игорь Тымрук

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?



    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли  мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже  по за межами здорового глузду.  Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі.  Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання  майбутніх батьків , і не закінчується  коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.  

    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.

    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів  коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все  особисте.  Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от  невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя  стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.

    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того,  що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями.  Причина захворювання  раком  малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто  батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.
  • Васька

    долучайтесь, то дуже треба!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up