Пандемія COVID-19 на Хмельниччині: як змінилася ситуація за тиждень

Пандемія COVID-19 на Хмельниччині: як змінилася ситуація за тиждень
  • 11 регіонів України не відповідають нормам для послаблення карантину.

  • Протягом тижня Хмельниччина погіршила два з трьох показників.

20 травня уряд дозволив місцевій владі послаблювати карантин залежно від ситуації в регіоні. Чи можна переходити до другого етапу послаблень, визначають за трьома показниками:

  • Відео дня
    /li>

Приймати рішення про послаблення місцева влада мала право від 22 травня. У цей день в МОЗ повідомили перелік регіонів, які відповідають визначеним показникам. Хмельниччини серед них не було, адже область не дотягнула за кількістю тестувань. Але вже станом на 23 травня показники були у нормі, тому область перейшла до другого етапу послаблення карантину.

Станом на сьогодні, 19 червня, в Україні є 11 регіонів, які мають дотримуватися посиленого карантину. Про це повідомили на сайті МОЗ. У всіх 11 регіонів занадто велика кількість нових випадків протягом останніх семи днів. А в Закарпатській області також занадто велика кількість госпіталізованих у медзакладах. Повний перелік регіонів є таким:

Як і раніше, карантинні послаблення можуть бути збережені на Хмельниччині, адже всі показники відповідають нормі. Порівняно з попереднім тижнем покращилися показники на Київщині, і тепер вони дозволяють посклабити обмеження. Тим часом показники вийшли за норму у Вінницькій, Харківській та Івано-Франківській областях.

Переглядайте показники Хмельниччини за останні п’ять тижнів у таблиці.

Дата

випадків на 100 тисяч осіб населення

завантаженість ліжок у медзакладах, %

кількість тестів на 100 тисяч осіб населення

23.05.2020

7,5

10

13,82

29.05.2020

8,61

9,82

17,65

05.06.2020

7,5

10,18

21,3

11.06.2020

2,07

8,77

32,35

19.06.2020

6,3

7,72

27,39

Як видно з таблиці, за тиждень погіршилися два показники. Збільшилася частота виявлення нових випадків, а також знизилося охоплення тестуванням. Тим часом покращилася ситуація у медичних закладах — пацієнтів у профільних установах поменшало.

Регіони в Україні з найвищими показниками:

Регіони в Україні з найнижчими показниками:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Маічка Падалко

    а може влаштувати екскурсії в реанімації із хворими на коронавірус для тих, хто вважає його простим ГРВІ?"

    Elena Dostavka reply Маічка Падалко

    а може сядь погугли ,чё такое ВВП . Вряд ли особо дойдет,но хоть попытайся анализировать что-то кроме желтой прессы
  • Костя

    Усіх запрошую працювати у хмельницькій інфекційній лікарні, корони нема, вірусів нема, то все брехня, прийдіть хоча б на дві години на день. Запрошуємо в любе інфекційне відділення до праці, в  короновірусне, синегнойної палички, менінгітне, гепатитне А,Б,С Любе на ваш вибір

    Читатель reply Костя

    Какая зарплата у санитара?

    Таня reply Костя

    Костя а хтось заперечує всі ці хвороби?То що, повішатись?

    Elena Dostavka reply Костя

    так вы работаете в отделе кадров инфекционной больницы??? так бы сразу и сказал)
  • Костя

    Не вірте, не вірте, а потім - опа - запалення легень і коронавірус! Розумна людина  має знати точно, що береженого Бог береже! Так що носіть маски , тримайтесь дистанції, оминайте скупчення людей, дезинфікуйте руки

    Elena Dostavka reply Костя

    прекратите уже свою бабскую истерику,чесн слово. Возьмите себя в руки,пейте  персен.
      Лезть на голову впереди стоящим на кассе,целовать соседей в десна при встрече и докуривать бычки из урны не обязательно
    . Вы правда не видите грани между разумными мерами предосторожности и уничтожением государства? Печаль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up