У Хмельницькій інфекційній лікарні померли одразу дві пацієнтки з COVID-19: що відомо

У Хмельницькій інфекційній лікарні померли одразу дві пацієнтки з COVID-19: що відомо
ua.depositphotos.com
  • Жінкам було 82 та 90 років.

 

Станом на 30 серпня в Хмельницькій області зафіксували ще 2 летальних випадки внаслідок захворювання на COVID-19. Про це повідомили у пресслужбі ОДА.

Жертвами коронавірусної хвороби стали дві мешканки міста Хмельницький.  Обидві вони перебували на лікуванні в інфекційній лікарні. Одній із них було 82-роки. Про її смерть стало відомо ще вранці.

Уже згодом з'явилася інформація, що в лікарні померла ще одна пацієнтка. Жінці було 90 років.

Відео дня

Таким чином на сьогодні в області зареєстровано 48 летальних випадків внаслідок COVID-19. Слід зазначити, що в самому Хмельницькому померло уже 9 людей з COVID-19.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу зафіксовано 2 096 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Станом на ранок 30 серпня  в Україні вже 119 074 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Мария Голдзицкая

    Бабусь жаль,але прожити до таких років ! А скільки ж людина живе,120-150 років ??Саме легше приписувати стареньким,медикам,іншим людям з хронічними хворобами.Чому ні одного випадку немає продавців магазинів,вони ж бо саме більше спілкуються з великою кількісттю людей ?????
  • Мария Голдзицкая

    Розповім,як пишуть старим людям корону-для статистики.В мого знайомого в мами(86років-лежача)) стався інсульт.З обласної лікарні відправили в інфекційну,так,як підтвердили Корону.Думали,бабуся помре.Через тиждень благополучно відправили в районну лікарню доліковувати інсульт в звичайну,терапевтичну палату.Бабуся вже вдома.То що це було?Сміх! Але не дуже сиішно,бо грошики списали бюджетні на пандемію наші !!!ІА скільки таких випадків?????Нас тримають за дурнів............
  • Алина Крутая

    Адмін чому постійно видаляєте коментарі? Правда очі колить?)))

    PutnickFree reply Алина Крутая

    Синдром вахтера, багато розуму непотрібно щоб мишкою клацнути і коментар видалити.
  • Marina Kozak

    То може це вже від старості,а не від Корони
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up