У МОЗ розповіли, як уникнути локдауну в Україні

У МОЗ розповіли, як уникнути локдауну в Україні
ua.depositphotos
  • Українців закликають дотримуватись протиепідемічних правил та носити маски, адже саме це дозволить уникнути поширення хвороби, переконують у МОЗ. 

Міністерство охорони здоров’я оприлюднило заклик до українців користуватися індивідуальними засобами захисту, оскільки саме масове дотримання протиепідемічних правил допоможе Україні уникнути жорсткого карантину. Про це пише "Українська правда" з посиланням на повідомлення міністерства.

  • “Дотримання маскового режиму – одне з головних правил протиепідемічної безпеки. Носіть маски та захистить від хвороби себе та своїх близьких”, - йдеться у дописі.

В інфографіці відомства зазначається, що у разі, коли 95% людей користуватимуться захисними масками, можна буде уникнути локдауну.

 

Відео дня

Нагадаємо, із 21 листопада в Україні вже можуть оштрафувати за відсутність маски у громадському місці.

Варто відзначити, що спочатку відповідний законопроєкт №3891 підтримала Верховна Рада. А 19 листопада підписав президент. Штраф за неносіння маски у громадських приміщеннях та транспорті становитиме від 170 до 255 гривень.

Читайте також: В Україні за добу понад 12 тисяч нових випадків Covid. Скільки хворих у Хмельницькому 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Tetiana Kasatkina

    Як Ви дістали вже зі своєю видимістю ,що ви переживаєте....
    Якщо так, зробіть локдаун і переведіть на дистанційне навчання школи!!!!
    Все інше не дієво,невже ви не бачите????
  • Андрій Сінкевич

    Українці закликають ВЕРХОВИХ БРЕХУНІВ - НЕ ОБ....ОБУВАТИ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД,І НАВЧИТИСЯ ІХ ЧУТИ ТА ПРИСЛУХОВУВАТИСЯ,
    А ПОКИ ЦЬОГО НЕМАЄ ТО НЕХАЙ ІДУТЬ НАХ...Й
  • Ксюха Дуфанець

    Зв'язку із статистикою, маски і так далі...не допомагають!!

    Viktor Sokolov reply Ксюха Дуфанець

    Ксюха Дуфанець как это не помогаю еще как помогают уже некуда в карманы ложить

    Evgeny Pantyukhin reply Ксюха Дуфанець

    Люда Шевчук Все правильно люди не понимают этого пока не заболеют ходят без маски на себя на плевать и на других а потом жалуются что у нас такая власть.

    Люда Шевчук reply Ксюха Дуфанець

    Ксюха Дуфанець я перехворіла короною,коли через два місяці з багатьма проблемами вийшла на роботу,люди як ходили так і ходят без маски,якби всі робили як ви!я нехамлю!вибачте якщо може різко написала!!!

    Ксюха Дуфанець reply Ксюха Дуфанець

    Люда Шевчук не медик!! Маску ношу. Антисептиком користуюся. Дистанції дотримуюсь. Людям не хамлю....

    Люда Шевчук reply Ксюха Дуфанець

    Ксюха Дуфанець ви медик?медики просять носіть маски!!

    Людмила Михалєвська reply Ксюха Дуфанець

    Ксюха Дуфанець а мали?

    Юрій Прокоф'єв reply Ксюха Дуфанець

    Ксюха Дуфанець їх ж ніхто не носить
  • Ірина Бортюк

    Як ви хвилюєтесь за людей брехуни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up