“Хоч сьогодні додому”: хмельничанку, яка перша в області захворіла на COVID-19, готують до виписки

“Хоч сьогодні додому”: хмельничанку, яка перша в області захворіла на COVID-19, готують до виписки
Фото ілюстративне
  • Дівчина почуває себе добре. 

  • Їй вже зробили два ПЛР-тести. Обидва дали негативний результат.

Дівчина із Хмельницького стала першою в області, у кого виявили коронавірус. Повідомлялося, що інфікуватися вона могла під час подорожі в Австрію та Угорщину. Звідти 29-річна хмельничанка повернулася 16 березня. Інфікування було лабораторно підтверджено 27 березня. 

Дівчина проходила лікування в інфекційній лікарні. У неї  коронавірусна інфекція мала легкий перебіг. 1 квітня, пацієнтці провели один ПЛР-тест. Його результат був негативним. Через два дні, тобто 4 квітня, в лабораторному центрі провели ще один тест. Він також дав негативний результат. 

Фото ХМР
  • Відео дня
    /li>

За словами медика, вдома дівчина має самоізолюватися ще на два тижні. Такі умови диктує протокол МОЗ. За дотриманням процедури будуть здійснювати контроль епідеміологи, сімейний лікар дівчини та, у разі необхідності, правоохоронні органи.

Нагадаємо, в області, станом на 10:20, 7 квітня, виявили 14 хворих на COVID-19. Таким чином, наразі у місті Хмельницький є 7 хворих на Covid-19, четверо перебувають в інфекційній лікарні, троє — на амбулаторному лікуванні. Ще 7 хворих виявлено в районах. Окрім того, є ще 2 підозри.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • валентина

    Пусть скажет большое спасибо деткам Хмельницкого одних и тех же микрорайонов, что болели всеми типами одного и того же вируса Потому и врачи и умеют лечить

    А в Киеве умерло двое молодых людей Их лечили по уже новым стандартам, протоколам

    Так что ей проооосто повезло
  • Ксюша Ксюша

    А скольких заразила эта выздоровевшая  путешественница? ,😾

    Петруха Назаров reply Ксюша Ксюша

    Ксюша Ксюша у меня тот же вопрос.
  • Mykola Polyak

    Дуже радію успіху,професіоналізму і самовідданості нашим Хмельницьким лікарям !    Дякую !!!!!!
  • Таня

    Якщо вона змогла виїхати і в.їхати назад - то це не вона винна. Кордони були відкриті? Були. Люди їздили? Їздили. То які проблеми?
    В нас не був карантин, а прохання про самоізоляцію. А 16 березня закриття (якоби) кордонів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up