Що радить прочитати успішна хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчук

Що радить прочитати успішна хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчук
Фото спортсменки зі сторінки в Instagram
  • Щотижня ми публікуємо підбірку книг від відомих та цікавих хмельничан.
  • Цього разу її зробила відома легкоатлетка з Хмельницького.

Марина Бех-Романчук - відома спортсменка і в Україні, і за її межами. Дівчина спеціалізується у стрибках в довжину, а також є призеркою чемпіонатів світу та Європи. Цього року вона вже двічі встановлювала нові рекорди сезону і здобувала “золото” на престижних міжнародних змаганнях. 

Ми вже неодноразово писали про те, яка Марина поза спортом. Спортсменка розповідала і про свої стосунки зі свекрухою, і про відносини з чоловіком, і навіть ділилася своїми мріями

А нещодавно виявилося, що у вільний час Марина полюбляє читати. Наразі її увага прикута до книги “Відьмак” Анджея Сапковського. Ну а поки спортсменка радить до прочитання й інші книги. Гортайте далі й дізнавайтесь про них детальніше.

Відео дня

Карлос Руїс Сафон “Тінь вітру” 

Фото - Тінь вітру

Книжка містить цілий світ. Вона може відповісти на багато запитань, а інколи може втрутитися у ваше життя - і змінити його до невпізнання.

Знайшовши на Цвинтарі забутих книжок твір маловідомого письменника, юний Даніель за одну ніч прочитує його і розуміє:  віднині життя не буде таким, як раніше. 

Книгу можна придбати в інтернеті. Її вартість коливається від 104 до 170 гривень.

Рей Бредбері “Кульбабкове вино”

Фото - Кульбабове вино

У центрі сюжету — брати Сполдінг: Дуглас (12 років) і Том (10 років). Роман складається з низки історій, що відбулися в маленькому містечку за три літніх місяці з братами, їх родичами, сусідами, друзями, знайомими.

Вартість книги коливається від 88 до 180 гривень.

Антуан де Сент-Екзюпері “Маленький принц”

Фото - Маленький принц

Це захоплива лірична казка з цікавою фабулою для дітей і глибинним філософським змістом для дорослих. У ній йдеться про вічні категорії — добро і милосердя, чистоту і безпосередність, зачарований погляд на світ і любов до ближнього. «Добре бачить лише серце. Найголовнішого не побачити очима», - стверджує письменник.

Книгу можна придбати в інтернеті. Її ціна коливається від 55 до 229 гривень.

Ілля Ільф, Євген Петров “Дванадцять стільців”

Завантажити книгу 12 стільців (Євген Петров, ) у форматі epub, fb2 ...

Дія відбувається в Радянському Союзі в період НЕПу. Головний герой дізнається від своєї помираючої тещі про те, що вона за часів воєнного комунізму заховала діаманти та інші коштовності на суму в 150 тис. золотих рублів в один з дванадцяти стільців роботи майстра Гамбса.

Вороб'янінов бере відпустку й вирушає на пошуки скарбу. У Старгороді він знайомиться з молодим авантюристом, Остапом Бендером, який погоджується допомогти тому в пошуках скарбів за шістдесят відсотків усієї суми. Водночас до Старгорода прибуває панотець Федір, священик з міста N, який дізнався про скарб тещі Вороб'янінова на її останній сповіді. І тут пригоди розпочинаються.

Книгу можна придбати в інтернеті за ціною від 60 до 242 гривень. 

 Читайте також: Що радить прочитати хмельницький чиновник і мандрівник Андрій Бондаренко

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up