“Розмір не має значення”: Марина Бех-Романчук поділилася відвертими історіями

“Розмір не має значення”:  Марина Бех-Романчук поділилася відвертими історіями
Скрін з відео програми
  • Відома спортсменка з Хмельницького вкотре потрапила на відверте інтерв’ю.
  • Цього разу її запитали про стосунки з чоловіком, думки під час сексу та улюблені “матюки”.

24-річна Марина Бех-Романчук відома спортсменка і в Україні, і за її межами. Дівчина спеціалізується у стрибках в довжину, а також є призеркою чемпіонатів світу та Європи. А цього року вона вже двічі встановлювала нові рекорди сезону і здобувала “золото” на престижних міжнародних змаганнях в Німеччині та Польщі. 

Легкоатлетку не раз запрошували стати гостею різних Youtube-каналів. Зокрема, під час інтерв’ю в програмі “У формі #зірки” Марина розповіла про стосунки із свекрухою та деякі подробиці з особистого життя. 

Та цього разу запитання до відомої легкоатлетки стали відвертіші й “спекотніші”. Ставили їх ведучі “Отдушивдушу”. Суть програми в її гострих, прямих, а іноді й дурнуватих запитаннях. Гостями в ній стають спортсмени та зірки шоу-бізнесу. Так, цього разу ведучі “взялися допитати” Марину Бех-Романчук. 

Відео дня

На білому тлі та чорному стільці зручно розмістилася відома легкоатлетка. Та комфортно вона відчувала себе недовго. Адже невдовзі на неї “посипалися” занадто відверті запитання. Поки дівчина думала що відповісти, по іншу сторону камери тихенько посміхався її чоловік Михайло.

Аби розставити всі крапки над “і”, Марина відразу розповіла, що краще в неї не питати. До списку увійшли питання про заробіток та політику. 

“Краще вже про секс спитати, ніж про політику”, - каже Марина. 

Наче знаючи відповідь наперед, ведучий не розгубився й запитав про еталон сексуальності спортсменки. Відповідь стала неочікуваною: 

  • “Тіло має бути чоловіка, а голова Бреда Пітта”. 

Згодом, поцікавилися в Марини про її думки під час сексу. 

  • За ці дві хвилини, про що ти думаєш, - запитав ведучий.
  • За дві хвилини хіба можна про щось подумати? - жартома відповіла Марина.

Запитали і про банальне, проте завжди актуальне. “Розмір має значення?” Спортсменка швидко й впевнено сказала: “ні”. Така відповідь чомусь дуже розсмішила чоловіка Марини, Михайла. Та в результаті легкоатлетка зізналася, що в неї найкращий чоловік у світі. Після сказаного, подружжя романтично поцілувалося перед камерою.  

У програмі Марина розповіла і про “матюки”. Вона зазначила, що “матюкається” лише на тренуваннях. Мовляв, її максимумом було словосполучення “треба хєрячити”. Розшифрувала це Марина так: “Хєрячити означає стрибати далеко, боротися за медаль”. 

Також було запитання із ряду “не надто серйозних”. Та на нього Марина відповіла досить відверто. 

  • Чи повинен чоловік видаляти волосся в носі?”
  • Я Міші сама обрізаю волосся в носі, ножицями, обережненько, - відповіла хмельничанка.

Ну і на десерт, спортсменка поділилася своєю мрією. Розповіла, що хотіла б мати власну справу у вигляді кондитерської лавки. Мовляв, там були б креативні й смачні десерти. Називалася б вона “У Марінки”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up