Дві хмельничанки отримали почесні звання від Зеленського

Дві хмельничанки отримали почесні звання від Зеленського
  • Одна з них — із Віньківців, інша — з Кам’янця-Подільського.

  • Тепер вони мають звання заслуженого працівника промисловості та заслуженого економіста.

Президент України Володимир Зеленський нагородив почесними звання двох мешканок Хмельницької області. Відповідний указ він підписав 6 березня. Звання «Заслужений працівник промисловості України» отримала заступник директора товариства «Віньковецький сирзавод» Марія Горбатюк. А звання «Заслужений економіст України» тепер має завідувач кафедри Подільського державного аграрно-технічного університету Катерина Волощук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Мастер Автополив

    А у наших побратимів - США є такі радянські традиції? Почесний ґекономіст Вірджинщіни? Або заслужений працівник промисловості Дейтройщини? Або народний співак Южного Централу? Ці це і є огидні видрижки совка, який ніяк не може перебороти республіка, якак годувала весь СРСР?

    Сіма reply Мастер Автополив

    В совку всіх підряд не нагороджували. А якщо нагороджували, то не лише керівників, але й рядових працівників.
  • Торнике Кебадзе

    А какие критерии отбора? Кто их рекомендует?

    Сіма reply Торнике Кебадзе

    А "рекомендує" їх добровільно-примусово трудовий колектив і т.д.

    Сіма reply Торнике Кебадзе

    Критерій єдиний - перебування на керівній посаді. Так було  раніше за весь період незалежної України, і так, на жаль, при Зеленському. При СРСР ці звання дуже важко було отримати, хоча дійсно заслужених було набагато більше. А зараз штампують сотнями, якщо не більше, щодня. Керівники змінюються і всі хочуть бути заслуженими, народними, Героями і т.д.

    Сіма reply Сіма

    А надання цих звань несе додаткове навантаження на бюджети не лише тому, що папір, метал і т.д. потрібно купити для виготовлення нагороди, атому, що потім ці звання дають надбавки до пенсій тощо, а це витрати коштів платників податків. Нормально, якщо дійсно заслужені, а якщо ні (а таких більшість), то чому мають на них витрачатись кошти бюджетів? Це аналогічно як з псевдопільговиками. А потім виникає питання чомукоштів не вистачає. А тому що ці паразити висмокчують всі соки (бюджетні кошти) і дерево (держава) не розвивається як потрібно.

    Мария Горбатюк reply Сіма

    Шановні Торнике Кебадзе та Сіма, хочу вам сповістити, що до заслуженої нагороди йшла 50 років трудового стажу, починаючи з простої лаборантки і закінчуючи сьогоднішньою посадою. Крім того, документи від трудового колективу були подані добровільно, а не примусово ще 5 років тому. Ніхто вже й не сподівався на позитивний результат, тому Указ Президента Володимира Зеленського став приємною несподіванкою для мене та всього нашого колективу і примусив вірити в справедливість рішень сьогоднішньої влади. В свої 71 роки продовжую працювати і вірю в молодих людей свого підприємства і Української Держави і вам того з повагою бажаю.

    Сіма reply Мария Горбатюк

    Я не стверджую, що саме Ви примусили свій колектив подати на Вас документи. А вот Ваш директор, то точно організував цей процес. Просто так нічого не було б. Багато людей також працюють понад 50 років і не легше за Вас, а отримують мінімальну пенсію як і, переконаний, працівники вашого заводу отримують мінімальну зарплату або не набагато вищу від мінімальної. Вот тому і питання у мене. За що вас, керівників нагороджувати, якщо у людей зарплати низькі і не будуть працівники, отримуючи низькі зарплати подавати на нагородження своє керівництво добровільно. Тільки добровільно-примусово.

    Сіма reply Мария Горбатюк

    І що Ви там такого надзвичайного на сирзаводі зробили? Постійне перевиконання плану, нові сорти сиру, значне зростання доходів підприємства, впровадження ефективних методів праці чи що? Я впевнений, що якби Ви були лаборантом (не лаборанткою), то нагороди Ви б не отримали. Якщо я не правий, то організуйте нагородження простого лаборанта Вашого підприємства аналогічною нагородою. Чи лише Ви найкраще працюєте на сирзаводі і заслуговуєте на надбавку (за почесне звання) до пенсії?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up