Четверо хмельничан отримали звання "заслужених"

Четверо хмельничан отримали звання "заслужених"
Фото: сайт президента України
  • Указ про нагородження розмістили на сайті Президента України.
  • Відповідно до нього за значні трудові досягнення нагородили чотирьох хмельничан.
  • Звання отримали лікар, викладач, керівник сільськогосподарського підприємства та голова правління транспортного товариства.

Четверо хмельничан отримали почесні звання за значні трудові досягнення. Відповідний указ розмістили на сайті президента України. Як зазначили нагородження приурочили до Дня Соборності України. Відповідно до указу нагороди отримали:

Олександр Жилка, член Хмельницької філії Асоціації акушерів-гінекологів України отримав званням «Заслужений лікар України».

Анатолій Ребрин, доцент кафедри здоров’я людини Хмельницького національного університету, отримав звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Відео дня

Олександр Клак, керівник сільськогосподарських дільниць підприємства «Аграрна компанія 2004», отримав звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Віктор Антонюк, голова правління товариства «Промтехтранс», став «Заслуженим працівником транспорту України».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up