Хто керуватиме хмельницьким «Електротрансом» замість звільненого Віктора Паламарчука

Хто керуватиме хмельницьким «Електротрансом» замість звільненого Віктора Паламарчука
  • Директор комунального підприємства позбувся посади 4 січня.

  • Замість нього призначили виконуючого обов’язки.

  • Нового директора має призначити міський голова.

Віктор Паламарчук вже не є директором комунального підприємства «Електротранс» Хмельницької міської ради. Розпорядження про його звільнення підписав Олександр Симчишин. Про це стало відомо сьогодні, 11 січня, проте про своє майбутнє звільнення Віктор Паламарчук знав принаймні за місяць:

  • Відео дня
    /li>

На цей момент обов’язки директора підприємства виконує головний інженер Олексій Ковтун. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Микола Ваврищук. Згідно з розпорядженням міського голови, Віктора Паламарчука звільнили через закінчення терміну дії контракту. Міський голова вирішив його не продовжувати. Конкретної причини Микола Ваврищук не назвав. Визначатися з прийняттям на посаду нового директора буде, знову ж таки, міський голова.

— Всі керівники комунальних підприємств мають контракти, вони підписуються на різні терміни. Закінчився у Віктора Анатолійовича контракт, його просто не продовжили. Контракт просто закінчився і тут постає питання — або підписується новий контракт з керівником, або підписується з іншою людиною. Тут прийнято рішення міським головою не підписувати новий контракт з Паламарчуком. Я думаю, в якийсь короткий проміжок часу, тиждень-два, і визначиться міський голова, яким чином далі буде відбуватися прийняття на посаду, — розповів Микола Ваврищук.

Чи матиме Віктор Паламарчук іншу посаду в підпорядкуванні міської ради, поки невідомо. Микола Ваврищук лише констатував той факт, що на цей момент такої посади Віктор Паламарчук не займає.

Нагадаємо, що до призначення директором «Електротрансу» Віктор Паламарчук був генеральним директором ТОВ «Агріко». Комунальним підприємством він керував з квітня 2011 року. Від 2010 до 2020 року Віктор Паламарчук був депутатом Хмельницької міської ради.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Хуан Матус

    "Визначатися з прийняттям на посаду нового директора буде, знову ж таки, міський голова" - вся суть статьи в одной фразе.
  • Олександр Крамар

    Зазвичай тарифи піднімає старий, його відправляють, а новий каже, що він не винен, киває на попередника.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up