Хто веде сторінки Симчишина у соцмережах, коли прокидається мер і де він обідає (ВІДЕО)

Хто веде сторінки Симчишина у соцмережах, коли прокидається мер і де він обідає (ВІДЕО)
  • Журналісти vsim.ua поспілкувалися із міським головою Хмельницького. Олександр Симчишин відповів на запитання про особисте життя, про вибори, плани на наступні 5 років та багато іншого. Сьогодні ми публікуємо першу частину ексклюзивного інтерв’ю. Читайте про те, що полюбляє їсти і пити мер, як проходить його робочий день і хто займається його сторінками у соцмережах.

Спочатку ми провели невеликий бліц для Олександра Симчишина.

Футболістом

Відео дня

Плов

Томатний сік

Пиво, хмельницьке пиво

Святослав, (Про князя Святослава Володимира Скляренка. Я її у 8 класі десь прочитав і до цього часу вона моя улюблена)

Хоробре серце і Гладіатор

Вікінги

Легкий рок і класична музика (Hans Zimmer, Rammstein, Metallica, System of a Down, Linkin Park, Океан Ельзи, Скрябін…)

Футбол

Якщо не брати до уваги “Поділля”, то це київське “Динамо” (вболіваю за нього з 5 років, перший матч, який я подивився - “Динамо” (Київ) - “Гурія” (Ланчхуті) у 1986 році. “Динамо тоді 2:1 виграло. Перший раз я був на стадіоні на матчі “Динамо” - “Дніпро” у 1988 році. Ще той такий зірковий склад “Динамо”. Тому це “Динамо”, незважаючи на будь які складнощі його історії. 

В Європі, в світі були різні команди, за які я вболівав. Але, напевно, буде справедливо назвати “Ювентус”. В мене в студентські роки було прізвисько “Ювентус”. Перша моя спортивна футболка була футболка “Ювентуса”. Мені її мама подарувала за те, що із золотою медаллю закінчив школу. Вона була без прізвища, без номера. Ще спонсор “Ювентуса” тоді “Sony” був. Тому “Ювентус”, хоча і “Барселону” поважаю, і “Арсенал” лондонський поважаю і теж вболіваю час від часу за них. 

Робочий день

Далі ми розпитали про те, коли прокидається мер, як проходить його звичний робочий день, де він найчастіше обідає і коли повертається додому.

Зазвичай о 6:30 прокидаюся. В більшості випадків на роботу їду, як я його називаю, довгому колу. Якщо треба швидше, десь на 7:45 на 8:00, тоді по максимально короткому. По довгому, щоб вранці все максимально перевірити і подивитися. Я десь о 7:20 виїжджаю і можу 30-40 хвилин чи годину проїхатися по великому колу. Проспект весь, Бандери, Перемоги, Зарічанська, Свободи, можу Трудовою піти і подивитися як станом на 7:30 безпосередньо здійснюється прибирання, вивезення сміття, чи на восьму виїхали ремонтні бригади. В мене завжди лежить тижневий план роботи наших комунальників. Тут чітко розписано яка бригада і де вона має працювати. (більше у відео)

Далі - це міська рада. Формат може бути різний. Понеділок - це проведення нарад. Паперова робота. Щодня пошти є чимало. І звернень громадян. І електронних звернень. Я їх намагаюся особисто в більшості перевіряти. Наприклад за вчора було 7. Я не всі встигаю читати, але всі виконавці знають, що я можу попасти. І якщо вони не виконають, то це матиме певні наслідки дисциплінарні і фінансові. Плюс я контролюю через систему відеонагляду перехрестя, затори, роботу світлофорів, транспорт і так далі. 

Кожен день - це різне планування. Десь це спілкування з фізичними і юридичними особами. В мене воно не регульоване. Зараз немає великих прийомів громадян через карантин. Вже фактично півроку не приймаю, так, як приймав раніше. Але це може бути бізнесмен, підприємець, підприємство. І я їх приймаю. Це можуть бути люди, якщо є якась нагальна проблема, то я теж можу їх приймати. 

Також це виїзди. В бюджетні установи, школа, садочок лікарня. Там перевірка харчування, перевірка опалення… Я можу вибірково заїхати в якийсь садочок, перевірити харчування, господарську роботу. Ніхто ніколи не знає де я можу бути. Навіть мій водій не знає куди ми поїдемо. Тому неможливо мене десь чекати.

Вдома, тут безпосередньо в міській раді. Я замовляю в кафе “Театральному” обіди. Обідаю завжди дешево і небагато. Їм взагалі останнім часом щось дуже мало. Не снідаю взагалі. Випиваю чашку кави. Обідаю легенько. Вечеряю завжди вдома. В закладах, де можу бути, це “Південна брама”. Але це раз в два місяці десь.

Теж дуже по-різному. Це може бути і 18-та, і 20-та, і 22-га. І пізніше. Але в середньому це десь 20:00-20:30. Десь так. 

Соцмережі

Олександр Симчишин - активний користувач соцмереж. Запитали його чи він веде всі сторінки особисто й скільки часу на це витрачає.

Соцмережі для мене - засіб донесення інформації. Тої, яку я хочу людям подавати. Мене деколи питають “чого ви того не пишете?”. Це моя особиста сторінка, це мій особистий щоденник і я на ньому пишу тільки те, що я вважаю за потрібне. Це мій засіб комунікації з містянами. Всі свої сторінки я веду особисто і з самого початку. Я ніколи не використовував ніяких SMM-технологій, щоб збільшувати кількість підписників. Це реальні люди, які до мене додавалися в друзі і підписувалися. Це вже майже 43 тисячі в Intagram і десь 35 тисяч у Facebook. В мене немає публічної сторінки, яка дозволяє ставити платну рекламу. В мене тільки моя особиста. Я всі їх веду сам. Всі пости, які я пишу, це мої пости. Фото різні бувають. Більшість фото - робота пресслужби, Олі Саліпи. Моїх фото може бути дуже мало. 

Багато часу займають соцмережі. Але я переважно ними користуюся вже у вечірню і в нічну пору. Окрім посту - це відповіді на деякі коментарі. Чому деякі? Бо я не відповідаю тролям-ботам. Бо задача троля тебе провокувати на все більшу і більшу кількість коментарів і тупо забирати твій час. І людям, які вживають мат, лайку або пишуть якусь дурню, я теж не відповідаю. Буває, я банально не встигаю відповісти на адекватні і нормальні коментарі. Чисто через зайнятість. Бувають пости, які набирають 500-600 коментарів. Фізично я того зробити не можу. І я не хочу це комусь давати, щоб відповідав за мене. А я банально не встигаю. Також активно спілкуюся в месенджерах.

  • Якій соцмережі надаєте перевагу і яка більш дієва?

Я би знак “дорівнює” поставив між Facebook та Intagram. В них різна аудиторія, різна специфіка і вони для мене рівнозначні. Більше молоді в Intagram й там більш молодіжна тематика. В Facebook більш старша аудиторія. Активність в мене однакова що там, що там. Я зараз ще зайнявся Telegram, який останнім часом показує, що буде мати велику популярність. В мене там є більше 400 підписників. Деякі повідомлення набирають і за тисячу переглядів. Перспективна штука і в тому, що вона дуже оперативна. Якщо є якась позиція, її можна озвучити і вона моментально розлітається. 


У наступній частині ексклюзивного інтерв'ю читайте про те, скільки Симчишин витратив на власну передвиборчу кампанію, перспективи його брата Віктора в політиці, принципи відбору в “Команду Симчишина” й інші виборчі та післявиборчі теми.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Емилия Чеснок

    Я не поділяю захвату щодо законності дій мера. Про обставини, якими я володію, йому трудно заперечити.
  • Андрей Варабей

    якщо контролюєте камери перехресть то мали би бути в курсі, що з моменту зміни інтервалів на світлофорах  Трудова - Чорновола та Трудова - Пілотська, рухатися цими вулицями стало неможливо, затори такі що мусиш об'їзжати дворами.
    Верніть все як було!
  • Юрій Гудок

    Олександр не забувай про простих орендарів комунального майна. Ми знаємо що є солодкі місця як центр  але і є просто де люди виживають просто  здравствуйте
  • Kristina

    Наш викладач!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up