“Я там, де маю бути”. Програміст Тимофій змінив діловий костюм на “піксель”

“Я там, де маю бути”. Програміст Тимофій змінив діловий костюм на “піксель”
Колаж vsim.ua
  • Тимофій — кандидат технічних наук та IТ-спеціаліст. 

  • З початком війни він служить в лавах ЗСУ. 

  • Він переконаний, що “московія – це по суті дика орда”, яку слід знищити. 

З початком повномасштабного вторгнення мільйони українців змінили звичний спосіб життя та взяли до рук зброю. Серед них — чимало мешканців нашої області та чоловіків, які потрапили у військові частини Хмельниччини. Про одного із них — Тимофія, розповіли у військовій частині А 2641, що базується на Кам’янеччині. 

Тимофій — кандидат технічних наук із Харкова. До війни 39-річний чоловік викладав у політехнічному інституті. Там же і отримав науковий ступінь.  

— До широкомасштабної війни навіть устиг змінити спеціальність та стати успішним IТ-програмістом. Сьогодні він разом із побратимами у лавах Збройних Сил України, — пишуть у військовій частині. 

Відео дня
Фото зі сторінки військової частини А 2641

Тимофій зовсім не жалкує, що замість ділового костюма одягнув «піксель». Замість викладання лекцій сам сьогодні наполегливо навчається та тренується. Певен, що він саме там, де мав би бути кожен громадянин України.

– Це моя країна, моя домівка, у мене тут рідні та близькі. Хочеться, щоб весь світ дізнався про звірства, що тут виробляють російські війська, щоб з цими «моральними виродками» жодна цивілізована країна, жодна людина не співпрацювала. Адже московія – це по суті дика орда, яка живе лише ідеями війни та безпідставного реваншизму, зовсім не піклується про цивілізованість, розвиток демократичних цінностей. І поки ця «недокраїна» існуватиме, наша держава не буде у безпеці. Ми повинні демілітаризувати та денуклеаризувати східного сусіда, а ще краще – розвалити їхню імперію! — переконаний військовий. 

Фото зі сторінки військової частини А 2641

Нагадаємо, нещодавно в Кам’янці відбувся благодійний забіг в підтримку військового Валерія Одайника. Захисник отримав важкі поранення на Бахмутському напрямку і наразі проходить складну реабілітацію. Йому зробили 14 операцій та мають встановити протези.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Iryna Yukhymets

    💛💙
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up