Загинули п'ять військових з Хмельниччини. Імена Героїв

Загинули п'ять військових з Хмельниччини. Імена Героїв
  • Загинули Сергій Тригуба, Олександр Шуст, Андрій Кравчук, Микола Маслянчук та Ростислав Величко.

На війні загинули військові родом із Хмельниччини. Звістки про їхню загибель опублікували місцеві громади.

Сергій Тригуба

Сергій Тригуба

Чоловік 1991 року із Полонного. Він був водієм 1-го гірсь­ко-штур­мо­во­го взво­ду вій­сько­вої час­ти­ни А3715. За­ги­нув 29 лю­то­го 2024 ро­ку в районі на­се­ле­но­го пун­кту Синь­ків­ка Куп’янсь­ко­го району.

 — Зав­тра, 5 бе­рез­ня, о 10:30 кор­теж з ті­лом по­лег­ло­го Ге­роя при­бу­де в міс­то По­лон­не на ву­ли­цю Ле­сі Ук­ра­їн­ки, буд 85. Об 11-й 30 у хра­мі Свя­тої Трій­ці слу­жи­ти­муть за­упо­кій­ну па­на­хи­ду. По­хо­ва­ють по­лег­ло­го зем­ля­ка на Алеї Ге­ро­їв на Но­во­му кла­до­ви­щі, — по­ві­до­мив місь­кий го­ло­ва По­лон­но­го Франц Скримсь­кий.

Відео дня
Олександр Шуст

Олександр Шуст

Сержант Олександр Шуст родом із Славути. Він — 1982 року народження. 

- Про­щан­ня із за­гиб­лим Ге­ро­єм за міс­цем про­жи­ван­ня роз­почнеть­ся зав­тра, 5 бе­рез­ня, орі­єн­товно об 11:00 за ад­ре­сою: вул. Пе­ре­мо­ги, 25. За­галь­но­місь­ке про­щан­ня роз­почнеть­ся орі­єн­товно о 12:00 у місь­ко­му Па­ла­ці куль­ту­ри, — повідомляє Виконавчий комітет Славутської міської ради. — По­ми­наль­на па­на­хи­да за за­хис­ни­ком Ук­ра­їни роз­почнеть­ся орі­єн­товно о 13:00 у цер­кві Пок­ро­ви Прес­вя­тої Бо­го­ро­ди­ці (вул. Пок­ровсь­ка, 16-А). По­хо­ван­ня Ге­роя від­бу­деть­ся на «Но­во­му кла­до­ви­щі.

 

Андрій Кравчук 

Андрій Кравчук 

Чоловік 1981 року народження із села Городище, що на Хмельниччині. Був кулеметником 3 піхотного відділення 2 піхотного взводу 2 піхотної роти однієї з військових частин. Про це повідомили у Судилківській сільській раді.

Загинув військовослужбовець 26 лютого 2024 року внаслідок застосування противником БпЛА типу «камікадзе» поблизу одного з населених пунктів Запорізької області. Боєць отримав поранення, не сумісне з життям.

Микола Маслянчук

Микола Маслянчук

Чоловік був мобілізований у жовтні 2022 року. Загинув під час несення служби на Донеччині 25 лютого 2024 року. В нього залишилися мати, дружина та донька.

Поховали військового в селі Сахнівці військовослужбовця проведуть в останню путь. Поховають Миколу Маслянчука на сільському кладовищі. Про це повідомили у Старокостянтинівській міській раді.

Ростислав Величко

Ростислав Величко

Чоловік 17 травня 1974 року у селі Прилісне Миколаївського району Волинської області. Пізніше родина переїхала на в Чемерівці. Навчався в Чемеровецькій школі №1.

Два роки проходив строкову військову службу на посаді старшого оператора тактичних ракет. 31 серпня 2023 року Ростислав Величко був мобілізований. Загинув військовий 29 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Бердичі Донецької області. Про це повідомили в Чемеровецькій територіальній громаді.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Natalka Ilnytska

    Вічна пам'ять героям низький уклін
  • Ольга Кобак

    Вічна і Світла пам'ять нашим мужнім захисникам, героям України.
  • Нина Цихонь

    Вічна пам'ять Царство небесне Героям
  • Таня Мельничук

    Вічна і світла пам'ять ГЕРОЯМ УКРАЇНИ.
    Щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up