«Міс банківська працівниця — 2010»

«Міс банківська працівниця — 2010»
Напередодні професійного свята — Дня банківського працівника — ТОВ «Медіа-Холдінг «ВСІМ» проводить конкурс для представниць прекрасної статі — співробітниць банків.

Метою конкурсу є можливість показати жителям міста Хмельницького, а також читачам газети, що в банках працюють не безликі банківські службовці, а прекрасні, чарівні та неординарні жінки.
Надати можливість жінкам — співробітницям фінустанов міста Хмельницького стати відомими, тим самим збільшити популярність свого банку.

Учасниця під номером один Наталія Гонзолевська працює економістом відділу валютних операцій та контролю ВАТ “Ощадбанк”.
Робота моя пов’язана з валютами іноземних країн та міжнародними переказами. Тому доводиться працювати не лише з економічними показниками, а й з людьми (в основному іноземцями), що вимагає від мене комунікабельності, знання іноземних мов, відповідальності та швидкого реагування на будь-які зміни. А мої колеги вважають мене легкою у спілкуванні, доброзичливою та веселою.

Відео дня
>

Учасниця під номером два Ірина Перехожук працює головним спеціалістом відділу діловодства Хмельницької філії ВАТ ВТБ Банк.
Краса жінки полонить світ, із цим погоджуються всі. Краса ця не лише у зовнішності, манерах, поведінці, перш за все це жіноча душа – мрійлива, ніжна, легка, і водночас сильна, вольова і цілеспрямована. Жінка приваблює, спокушає, дарує тепло, її посмішка змушує радіти увесь світ. Як жінка, та як банківська працівниця, щодня, щохвилини, я вношу свій вклад у розвиток банку. Віддана роботі та своїй структурі, у мене чудовий колектив, і це вже величезне щастя. Я знаходжу красу і радість у простих речах, у повсякденності. Адже близько 70% часу людина проводить на роботі, і вона має робити усе, щоб робота була не лише плідною, але й цікавою, і для неї самої, і для оточуючих – співробітників, клієнтів та партнерів.
Я різна – серйозна і дотепна, стримана і відверта, передбачувана і загадкова, але завжди випромінюю любов і красу, дарую радість людям і намагаюсь робити життя та світ навколо мене яскравішими. Люблю природу, матінку-землю з її первозданною, неповторною красою та невичерпною силою. Займаюсь спортом, подорожую, вивчаю іноземні мови. Люблю людей, прагну гармонії в стосунках з оточуючими – захоплююсь психологією. Щиро вдячна за можливість участі і сподіваюсь на перемогу найдостойнішої дівчини.

Учасниця під номером три Людмила Прусак працює касиром-менеджером з операцій в ВАТ КБ “Надра”.
Працюю в банку «Надра» два роки. Привело мене сюди бажання працювати в одному з банків – лідерів України. Чому саме «Надра»? Тому що тут працюють найкомпетентніші і відповідальні люди, де можна не тільки працювати, а й налагодити навики спілкування з людьми.
В житті я життєрадісна, відповідальна, доброзичлива, уважна, маю велике коло друзів. В подальшому дуже прагну кар’єрного зросту та нових знань, адже для мене все нове – цікаво!
Полюбляю всі рухливі види спорту: футбол, танці – це все для мене.
Життя – це постійний рух вперед!

Учасниця під номером чотири Лілія Чебанова працює начальником операційного відділу РУ ПАТ “Комерційний банк “Даніель”.
Детские мечты сбываются! Это обо мне. Себя я видела сотрудником банка, не важно какого, и в какой должности. Важно, что иду на высоких каблуках в красивом платье в шикарное здание. Вот так я и вошла пять лет назад в свой любимый, самый лучший банк - «Даниэль». Жизнь нужно прожить так, чтоб не стыдно рассказать, а уж тем более показать себя. Вот и представился случай. Я - умная и красивая. И это не от недостатка скромности, а так говорят все мои коллеги. А у меня нет основания им не верить. А еще умная и перспективная, смышленая и целеустремлённая – это мнение всех сотрудников и начальства. И теперь у вас нет основания мне не верить. И кто как не я достоин победы. Ещё не верите? Приходите к нам в банк и убедитесь сами. А пока огромное спасибо, за то что голосуете за меня.

Учасниця під номером п’ять Наталія Ксендзик працює головним економістом регіонального відділення АТ «ОТП Банк» м. Хмельницького.
Когда Да Винчи рисовал
Мадонны нежные черты,
Он даже и не представлял
Наташи нашей красоты.

Что может быть прекрасней неба,
Усыпанного сотней звёзд? -
Её глаза лагуны цвета
Из самых сладких мужских грёз.

А губы, алые как кровь,
Как будто скрипка Страдивари,
Играют музыку из слов,
Не говорит – поёт устами.

Её фигура, грациозность,
Ну просто идеально всё.
Венера лопнула б от злости,
Когда б увидела её.
И вовсе уверенье не правдиво,
Так скажут все, кто Наташу знает,
Что ум и красота не совместимы,
Ведь в ней они друг друга дополняют.

Она отзывчива к чужим проблемам,
И, если, вдруг, у Вас беда,
К ней обращаться можно смело –
Она придёт на помощь к Вам всегда.

И можно долго говорить,
И можно долго восхищаться,
И можно сто раз повторить
О том, как Наташа прекрасна.

Но лучше всяких дифирамб
И громких фраз, и тёплых слов
Расскажет о её талантах
Всеколлективная любовь!

Учасниця під номером шість Вікторія Дяченко працює головним експертом з обслуговування приватних осіб в регіональному відділенні АТ «ОТП Банк» в м. Хмельницькому.
Приступила к работе летом 2005 года на должность региональный менеджер. В настоящее время занимаю должность главного эксперта по обслуживанию частных клиентов.
Я веселый, дружелюбный и искренний человек.
- Люблю путешествовать (активный отдых), так как очень люблю природу
- жизнь стремлюсь прожить красиво, даря близким людям приятные моменты и помогая тем, кто нуждается в помощи;
- цель в жизни – стать успешным человеком, по крайней мере к этому стремлюсь;
- одно из «crazy» желаний, чтобы преодолеть внутренние страхи перед неизведанным - прыгнуть с парашютом :)
- Заветная мечта, вживую увидеть северное сияние
Почему именно я достойна звания «Мисс банковский работник»? - А почему бы и нет! :)
 

Учасниця під номером сім Юлія Кукурудза експерт з обслуговування рахунків клієнтів АТ «ОТП Банк».
В свои 25 лет я многое сделала, многое опоздала и много еще хочу успеть.
Я люблю свою жизнь, ведь другой такой у меня не будет, люблю близких мне людей со всеми их плюсами и минусами, за то, что они всегда рядом. Я люблю себя, потому что только я знаю, как правильно меня любить :). Люблю быть смешной, чтобы видеть улыбки окружающих. Люблю свою работу, потому что здесь меня окружают замечательные люди и потому, что в "ОТП Банк" я нашла верных друзей.
Я считаю себя веселой и жизнерадостной, красивой ... хотя нет... просто симпатичной, упрямой - хотя это говорит о том, что я могу отстаивать свою точку зрения и добиваться целей, забавной (порой веду себя как ребенок), изменчивой - но ведь сама жизнь меняет наши настроения и характер, странной... нет, не так - другой...
Я та, которая полностью довольна своей жизнью! Я та, которая умеет зажигать, которой можно доверять! Я та, на которую оборачивается большинство мужчин! Я уважаю людей, которые не врут, а говорят правду, какая бы она не была. Я не люблю когда у людей есть вредные привычки, я считаю, что это плохо! Я, как и все девочки люблю танцевать, прошвырнуться по магазинам и сточить на ночь шоколадку! Но самое главное, я – оптимистка, радуюсь каждому дню, и в лужах стараюсь видеть отражение звезд, а не просто грязную воду.

Спонсори конкурсу


Проголосувати за учасницю можна залишивши коментар внизу сторінки.
Хмельничанки, співробітниці банківських установ, якщо Ви бажаєте прийняти участь в конкурсі «Міс Банківська Працівниця – 2010» надсилайте дві фотографії та розповідь про себе на e-mail: [email protected] до 20 травня 2010 року.
Голосування відкрите до 17.00 24 травня включно.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1396)
  • Anonymous

    ZA #1.
  • Anonymous

    #1

    Anonymous reply Anonymous

    неа номер 7!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Да ладно там все нормально порешали.

    Anonymous reply Anonymous

    где результаты кто скажет
  • Anonymous

    ЮЛЯ ЛУЧШАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЮЛЯ ПОБЕДИТЕЛЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    За ЮЛЕНЬКУ!!!!!!!!! № 7 - Ты лучшая!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up