Комфортні перевезення з «Рабен Україна» (Новини компаній)

Комфортні перевезення з «Рабен Україна» (Новини компаній)

Перші місяці 2021 року продовжують демонструвати зростання попиту на послуги збірної доставки. Можливості компанії «Рабен Україна» з переміщення збірних вантажів є для підприємців України та їхніх партнерів у Європі свого роду дорогою до стабільності та впевненості.

Збірна лінія – унікальний сегмент транспортної логістики, її суть – доставка вантажів кількох клієнтів шляхом консолідації. Враховуються різні напрямки, одержувачі, товарне сусідство та температурні режими. Додаткова перевага – збалансована тарифна сітка. Клієнт платить не за окремий автомобіль, а за кількість палет, прийнятих до перевезення (щонайменше за одну).

Доставка збірних вантажів по території України в різних температурних режимах є одним із основних видів діяльності компанії «Рабен Україна». При цьому чітко дотримуються обумовлені терміни доставок (24-48 годин) та надаються додаткові послуги: повернення палет та документів, розкладка коробів. Вантажі консолідуються на платформі MyRaben, далі за допомогою оптимальної кількості транспорту вони відправляються за призначенням. У підсумку – ефективне планування ресурсів і скорочення витрат.

Компанія давно використовує паливний калькулятор. З його допомогою клієнти можуть бачити, як зі зниженням вартості пального зменшуються і тарифи на перевезення. Скажімо, коли ціна на паливо знизилась на 25%, тарифи на перевезення зменшилися більш ніж на 10% навіть за заздалегідь підписаними контрактами. Паливний калькулятор автоматично корегує тарифи на вантажні перевезення, що виконуються компанією «Рабен Україна», тому клієнтам не потрібно щоразу звертатися з цього приводу до офісу компанії. 

Підрозділи «Рабен Україна» розташовані у більшості великих міст країни. Щороку оновлюється 10% власного парку автомобілів. На тлі збільшення обсягів продажів розширюється і партнерська мережа зовнішніх перевізників.

У разі непередбачуваних ситуацій, пов’язаних із передачею товару на ту чи іншу точку, – компанія має склади для тимчасового та довгострокового зберігання товарів (смт Велика Димерка, Київська область; міста – Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Рівне, Хмельницький).

Здійснюється обслуговування збірних вантажів і на міжнародних маршрутах. З будь-якої точки Європи можна доставити навіть дві-три палети, що для багатьох клієнтів є актуально. Торік «Рабен Україна» посилила напрямок міжнародних перевезень, збільшивши перевезення вантажів, включаючи збірні, на напрямку Польща-Україна у 4 рази.

Митно-брокерське обслуговування здійснюється у Києві і Львові силами брокерського відділу компанії. Клієнти також можуть використовувати митний склад у Києві.

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. У компанії працює 500 співробітників. В користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони), автопарк – 600 автомобілів.

З питань співпраці звертайтесь:

Максим Фесенко Регіональний менеджер з продажу Західного регіону: +38 067 214 83 53

https://ukraine.raben-group.com/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up