MBocharova на fashion-показі «Мо/Дні» (Новини компаній)

MBocharova на fashion-показі «Мо/Дні» (Новини компаній)

17 серпня бренд MBocharova, який має власне виробництво у Хмельницькому, представив свою нову колекцію на показі "Мо/дні". Для них це не перший показ, але команда доклала усіх зусилля  на те, щоб їх нова колекція стала прикрасою цього показу. Так і сталося. І спеціально для вас, тих, хто не зміг  бути на показі, ми хочемо відчинити завісу і розповісти як все сталося, адже це було дійсно феєрично і неймовірно.

Для нашого міста - це найстильніша подія року, адже на ній багато людей можуть не лише відпочити та добре провести час, але й оцінити нові колекції молодих дизайнерів, обрати для себе фаворита.

Показ пройшов у форматі закритої вечірки, куди можна було потрапити тільки за запрошеннями.

MBocharova дякує Хмельницькій міській раді, а також програмі "Громадянська ініціатива" за можливість показати себе серед кращих дизайнерів. Адже для них  велика честь бути серед топових брендів і представляти свою колекцію.

16.00, локація — шоурум бренду MBocharova, який знаходить в ТРЦ “Квартал” на другому поверсі. Для показу вони обрали найкрасивіших дівчат, а прикрасила їх красу кращий візажист міста Вікторія Лук'янець, трендові зачіски зробила стиліст Яна Матвіюк. Ну і як же без аксесуарів? Famo - це чарівні прикраси на будь-який смак!

І ось, моделі готові! Вони вже приміряли фінальні образи, і спеціально для вас ми зробили декілька фото прямо з шоуруму.

17.00 - дах торговельний центру "Квартал", і Mbocharova вже готова підкорювати подіум, організатори проводять останні підготовки. А моделі тим часом влаштували фотосесію.Тільки подивіться як гарно!

Атмосфера була неймовірною: ді-джей і проєкт "Estetika" подарували кращий музичний супровід, прохолодне шампанське і смачні закуски, і звичайно — прекрасний захід сонця, який не передати словами! Приємним сюрпризом стала лаундж-зона. Тільки уявіть: легкий теплий вітерець, легка музика, неймовірний показ, і ароматний кальян. Показ вийшов просто феєричним: фаєршоу, конфеті, великий подіум, і звичайно наші незабутні яскраві образи: нові костюми, сукні та джинсовки. Тепер усе це дійсне для замовлення на сайті й в інстаграмі!

Серед учасників було близько 15 молодих дизайнерів, які теж творять красу. Вони показали дуже стильні колекції та цікаве шоу. У кожного була своя концепція і неповторна історія, кожен — унікальний. Також були представлені дитячі колекції, які підкорили серця багатьох глядачів. Нам дуже приємно, що є такі молоді й креативні люди, і MBocharova в їх числі!

ТЦ "Квартал"
2-поверх Шоурум MBocharova 
Сайт mbocharova.com
 

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up