У Хмельницьку облраду балотуються 11 голів державних адміністрацій: 10 йдуть від БПП, один – від Гереги

У Хмельницьку облраду балотуються 11 голів державних адміністрацій: 10 йдуть від БПП, один – від Гереги
11 посадовців державних адміністрацій, серед яких є голова Хмельницької ОДА, внесені у списки 14 партій, які йдуть на вибори. І цей показник найбільший на західній Україні.

На місцевих виборах балотується 16 голів ОДА. і всі вони від БПП. Так, на вибори подалися голови Вінницької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, Волинської, Львівської, Київської областей. Крім того,  сісти у депутатське крісло планують і голови районних державних адміністрацій.

На Хмельниччині чиновників на вибори до Хмельницької облради веде голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний. Саме він значиться першим номером у списку партії «Солідарність». Разом з ним від БПП на вибори йде і перший зам Василь Процюк.

Від партії слідують і 9 голів районних державних адміністрацій: очільник Дунаєвецької РДА Олександр Бернашевський, Олег Веселовський – голова Деражнянської РДА, голова Городоцької РДА Віталій Кропивницький, голова Віньковецької РДА Віталій Лелюк, голова Теофіпольської РДА Юрій Маєвський, голова Летичівської РДА Ірина Матлаєва, голова Полонської РДА Олександр Нагурний, голова Красилівської РДА Ніла Островська та голова Ізяславської РДА  Борис Яцков. Усі посадовці – представники провладної партії. Ще один – тимчасово виконуючий обов’язки голови Ярмолинецької РДА Андрій Шутяк балотується від партії «За конкретні справи».

Відео дня

Голови райдержадміністрацій  претендують і на місця у районних радах. Всього кандидатами у депутати районних рад зареєструвалися 12 посадовців: голови Білогірської, Віньковецької, Волочиської, Ізяславської, Кам’янець-Подільської, Красилівської, Новоушицької, Чемеровецької, Шепетівської, Ярмолинецької РДА та новопризначені керівники Старокостянтинівської та Хмельницької районних адміністрацій. 5 з них очолюють списки від місцевих організацій партії БПП «Солідарність», ще 2 претендентів – також члени цієї політичної сили.  Від партії Порошенка братимуть участь у виборах і троє безпартійних голів райдержадміністрацій. Ще 2 кандидатів делеговані  партією «За конкретні справи».

Читайте також: Кандидати у Хмельницьку міськраду: хто вони?

Скільки жінок у списках партій, які балотуються до Хмельницької обласної та міської рад 

Аналіз посадовців-кандидатів до обласних рад   

(Інфографіка інтерактивна. Щоб дізнатися цифри, клікніть на картинку)  

 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    САМОПОМЇч: бандїт, ворюга ї нехорошїй человек
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up