Автотроща у Хмельницькому районі: внаслідок ДТП загинуло четверо людей

Автотроща у Хмельницькому районі: внаслідок ДТП загинуло четверо людей
  • Моторошна аварія трапилась на дорозі «Житомир-Чернівці».
  • За інформацією правоохоронців, загиблих четверо.
  • Наразі поліція працює над встановленням осіб загиблих.

Поліція встановлює обставини аварії із загиблими у Хмельницькому районі. Трагедія трапилась близько сьомої години ранку, біля села Веселівка Хмельницького району. 

За попередніми даними, водій вантажівки «DAF» з причепом виїхав на зустрічну смугу, де врізався у мікроавтобус «Мерседес Спринтер» та легковик «Опель Комбо». Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши «Мерседес Спринтер» і «Опель Комбо».  Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Всі автомобілі внаслідок зіткнення спалахнули. Після того як рятувальники загасили пожежу, поліцейські приступили до огляду місця події.

Відео дня

Наразі відомо, що правоохоронці працюють над встановленням осіб водіїв і пасажирів автомобілів «Мерседес Спринтер» та «Опель Комбо», які загинули. За попередньою інформацією поліції, загиблих четверо. 

За даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за частиною  3 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. 

Водія вантажівки затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Светлана Гречаник

    На наші трасі, коли починаються жнива,фури також землі не тримаються,хоча їдуть селом😡
  • Тамара Клінчук

    Господи помилуй
  • Анатолий Москалюк

    Не дивно! в країні де все на баблі,  більше наїзджу , більше зароблю! скажу більше, є такі організації де заставляють їхати , не дивлячись що ти,  засинаеш, ми платимо бабло, залізна мотивація! А  керують цими процесами, звісно бувші мусора! то чого тут дивуватись??? людей жалко, водія теж жалко, він все зрозумів, на жаль дуже пізно!!!
  • Алёнка Слободенюк

    Жах. З тими фурами зовсім обнагліли, летять ними ніби формула 1 а мозгів в голові нуль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up