Хмельницькі перевізники через суд позбулися конкурента

Хмельницькі перевізники через суд позбулися конкурента
  • Приватні фірми не захотіли бачити ще одного конкурента на конкурсі.
  • Перевізники подалися до суду і добилися свого.
  • Комісія в міськраді наступного тижня може визначити, хто кататиме хмельничан з 1 січня 2018-ого.

У Хмельницькому з нового року має запрацювати нова транспортна система. Аби возити пасажирів за зміненою схемою руху, на конкурс подалися вісім перевізників. Троє з них – новачки.

Конкурс на визначення перевізників мав відбутися ще 25 жовтня. В той день засідання пройшло. На ньому заступник міського голови Андрій Бондаренко лише зачитав ухвалу суду і на тому розійшлися. У ній йшлося про те, що управління транспорту і зв’язку має прийняти документи від «АТП Поділля-Тур». Вони їх подали із запізненням всього у 7 хвилин.

Суд позов задовольнив і зобов’язав міськраду прийняти документи від «АТП Поділля-Тур». Новому конкуренту не зраділи «старожили» ринку пасажирських перевезень в місті. ФОП Мішин, ФОП Марценюк, ТОВ «Рембудтранс» і ТОВ «Хмельницьке таксі» подали скаргу на таке рішення. Захотіли, аби Апеляційний суд Вінницької області змінив його, і «відсіяв» конкурента.

Відео дня
  • Суд задовольнив вимогу перевізників. «Поділля-Тур» програло. Документи від них ми приймати не будемо. Готуємо конкурс. Сьогодні будемо визначатися. Можливо, в понеділок проведемо. Точно знатимемо, коли отримаємо рішення суду із Вінниці, - каже Андрій Бондаренко.

То ж уже наступного тижня можуть назвати перевізників, які возитимуть хмельничан за новою схемою руху з наступного року. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Нагадаємо, що раніше приватні перевізники міста прийшли скандалити під АТП-16862, що на Заводській. Саме тут свій транспорт планує обслуговувати одеське ТОВ «Північтанс». Воно в списку кандидатів на те, щоб заробляти на пасажирських перевезеннях у Хмельницькому.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andriy Andriymak

    Роками останні рейси буси не виконують, окрім хіба що з Озерної. Відмовка - мало пасажирів, не вигідно. При цьому у години пік зранку, обід і вечір у бус не влізеш - виручка за десять рейсів за раз. До того ж квитків у бусах не видають,  навіть у великих автобусах маршрутів 21, 22, 51(за одиничними виключеннями). За таких обставин вартість проїзду бізнесмени підвищуватимуть без кінця і все одно кричатитимуть про збиток.
  • Люблю Україну

    Я категорично проти такої поведінки перевізників. Має бути чесна конкуренція.  Але що вдієш, коли більшість хоче європейського ставлення до себе, але не хоче так ставитись до інших. Тому ніхто не ставиться один до одного з повагою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up