Хроніка ДТП у Хмельницькому: троє пішоходів під колесами і десятки п'яних за кермом

Хроніка ДТП у Хмельницькому: троє пішоходів під колесами і десятки п'яних за кермом
  • За тиждень у місті зафіксували 22 аварії. У них травмувались троє пішоходів. 
  • В одній аварії винуватець ДТП був п'яним. 
  • За 130-ою статтею оформили 22 водіїв. 

Щотижня у Хмельницькому трапляється десятки аварій. За період з 14 по 20 серпня таких у місті зафіксували 22. У більшості випадків обходилося без постраждалих. Всього за допомогою до медиків звернулося 11 людей. В трьох випадках були наїзди на пішоходів. Двох збили на "зебрі", ще одного - у невстановленому місці. Один з водіїв влетів на своїй іномарці у дерево. Ще троє - наїжджали на перешкоди.

В одній із аварій за кермом був нетверезий водій. Тест на вміст алкоголю це підтвердив. На щастя, обійшлося без постраждалих. Цікаво, що водій "Volkswagen" був позбавлений права на керування авто.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Volkswagen в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Всього за тиждень патрульні оформили 22 водіїв, яких запідозрили у водінні в нетверезому стані. Троє попались вже вдруге протягом року. Четверо водіїв відмовились від проходження тесту на Драгері або у медзакладі. 

Відео дня

Статистика за тиждень:

  • 22 ДТП
  • 22 оформлення за 130-ою статтею КУпАП
  • Найбільше ДТП у четвер і суботу - по 7 аварій
  • Найчастіше ДТП об 11 годині ранку - 3 аварії
  • Найбільше ДТП за участю "Daewoo", "Renault" і "Ford" - по 4 аварії

Місця аварій і те, які автомобілі були учасниками, вказані на карті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    кожного тижня сумна статистика.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up