Коли з’явиться новий асфальт на Шевченка за 5,7 мільйона

Коли з’явиться новий асфальт на Шевченка за 5,7 мільйона
Вулиця Шевченка біля Прикордонної академії. Фото зі сторінки Олександра Симчишина у Facebook
  • Нове покриття поряд із Прикордонною академією має з’явитися до кінця місяця.

  • Асфальт вкладатимуть суцільним методом.

  • Що там зараз роблять та де ремонтуватимуть ще, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Ще на одній вулиці Хмельницького скоро має з’явитися новенький асфальт. Зараз тривають підготовчі роботи до вкладання нового покриття на вулиці Шевченка — від Старокостянтинівського шосе до вулиці Горького. Цей поточний ремонт виконують суцільним методом — на всій ділянці вже зняли шар старого асфальту та вкладатимуть новий. Загальна площа ремонту 7675 квадратних метрів, а довжина — 580 метрів. Про це журналістам vsim.ua розповіла головний спеціаліст відділу з ремонту вулично-дорожньої мережі управління ЖКГ Тетяна Хомяк.

За її словами, підготовчі роботи полягають серед іншого в правильному встановленні бордюрів: зниження їх висоти на пішохідних переходах, встановлення на необхідній висоті в інших місцях, заміна пошкоджених. Також зараз встановлюють на потрібній висоті люки інженерних мереж. Тетяна Хомяк говорить, що поки точно невідомо, коли вкладатимуть новий шар асфальту. Проте роботи мають завершити до кінця цього місяця.

За словами Тетяни Хомяк, вартість робіт складає 5,732 мільйона гривень. Виконує ремонт приватна фірма — ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56».

Відео дня

Поточний ремонт суцільним методом найближчим часом проводитимуть і на інших вулицях Хмельницького:

  • Трудовій (від Прибузької до Заводської)

  • Старокостянтинівське шосе (від Прибузької до Зарічанської)

  • Степана Бандери (від Зарічанської до проспекту Миру)

  • Вайсера (від Соборної до Грушевського)

Тетяна Хомяк також пояснила, чому затримується ремонт вулиці Степана Бандери. За її словами, там проводив заміну комунікацій «Хмельницькводоканал», відповідно, розкопував ґрунт. Тому потрібен час, аби земля ущільнилася. Тільки після цього можна укладати асфальт. Розпочати мають одразу після завершення робіт на Шевченка, Трудовій та Старокостянтинівському шосе. Більше до кінця року суцільний ремонт доріг у Хмельницькому не робитимуть.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up