Коли з’явиться новий асфальт на Шевченка за 5,7 мільйона

Коли з’явиться новий асфальт на Шевченка за 5,7 мільйона
Вулиця Шевченка біля Прикордонної академії. Фото зі сторінки Олександра Симчишина у Facebook
  • Нове покриття поряд із Прикордонною академією має з’явитися до кінця місяця.

  • Асфальт вкладатимуть суцільним методом.

  • Що там зараз роблять та де ремонтуватимуть ще, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Ще на одній вулиці Хмельницького скоро має з’явитися новенький асфальт. Зараз тривають підготовчі роботи до вкладання нового покриття на вулиці Шевченка — від Старокостянтинівського шосе до вулиці Горького. Цей поточний ремонт виконують суцільним методом — на всій ділянці вже зняли шар старого асфальту та вкладатимуть новий. Загальна площа ремонту 7675 квадратних метрів, а довжина — 580 метрів. Про це журналістам vsim.ua розповіла головний спеціаліст відділу з ремонту вулично-дорожньої мережі управління ЖКГ Тетяна Хомяк.

За її словами, підготовчі роботи полягають серед іншого в правильному встановленні бордюрів: зниження їх висоти на пішохідних переходах, встановлення на необхідній висоті в інших місцях, заміна пошкоджених. Також зараз встановлюють на потрібній висоті люки інженерних мереж. Тетяна Хомяк говорить, що поки точно невідомо, коли вкладатимуть новий шар асфальту. Проте роботи мають завершити до кінця цього місяця.

За словами Тетяни Хомяк, вартість робіт складає 5,732 мільйона гривень. Виконує ремонт приватна фірма — ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56».

Відео дня

Поточний ремонт суцільним методом найближчим часом проводитимуть і на інших вулицях Хмельницького:

  • Трудовій (від Прибузької до Заводської)

  • Старокостянтинівське шосе (від Прибузької до Зарічанської)

  • Степана Бандери (від Зарічанської до проспекту Миру)

  • Вайсера (від Соборної до Грушевського)

Тетяна Хомяк також пояснила, чому затримується ремонт вулиці Степана Бандери. За її словами, там проводив заміну комунікацій «Хмельницькводоканал», відповідно, розкопував ґрунт. Тому потрібен час, аби земля ущільнилася. Тільки після цього можна укладати асфальт. Розпочати мають одразу після завершення робіт на Шевченка, Трудовій та Старокостянтинівському шосе. Більше до кінця року суцільний ремонт доріг у Хмельницькому не робитимуть.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up