На Старокостянтинівському шосе нові світлофори та перехід: де зроблять та навіщо

На Старокостянтинівському шосе нові світлофори та перехід: де зроблять та навіщо
  • На окраїні Хмельницького має з’явитися перший у місті «McDonald’s».

  • Крім того, нове життя мають вдихнути в один із корпусів «Темпу».

  • Як змінять організацію руху?

На Старокостянтинівському шосе біля заводу «Темп» тривають оновлення. Раніше ми вже розповідали вам про те, що тут триває будівництво першого в Хмельницькому ресторану швидкого харчування «McDonald’s». Станом на зараз будівля виглядає так, ніби роботи вже близькі до завершення.

Крім того, триває реконструкція корпусу заводу «Темп». Тут мають з’явитися магазини, продуктовий супермаркет, спортивний комплекс, ресторан сімейного типу, офісні приміщення. Відкриття оновленого корпусу заплановане на весну 2022 року. Про це повідомляється на сайті консалтингової компанії «Retail&Development Advisor», яка й займається проєктом реновації будівлі.

А поки відкриття «McDonald’s» та нового корпусу «Темпу» лише планується, біля цих двох об’єктів вже триває облаштування пішохідного перехіду та світлофорного об’єкта. Це роблять з ініціативи та коштом власників «Темпу». Про це журналістам vsim.ua розповів начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук. Завдяки переходу та світлофорам буде зручно переходити від «Темпу» й «McDonald’s» до дендропарку та повертатися.

Відео дня

— Там зараз будується «McDonald’s» і триває реконструкція будівлі заводу «Темп», там має бути великий торговельний центр. І власники цього торговельного центру вийшли з ініціативою і замовили проєкт. На їхнє замовлення проводяться роботи з облаштування світлофорного об’єкта на Старокостянтинівському шосе в районі заїзду на територію заводу «Темп». Там буде пішохідний перехід, щоб люди могли безпечно перейти через Старокостянтинівське шосе, — розповів чиновник.

За словами Олександра Ковальчука, пішохідний перехід буде регульованим та матиме острівець безпеки. В місці облаштування світлофорного об'єкта авто зможуть розвертатися та виконувати лівий поворот. Крім того, машини зможуть виїжджати з території заводу та безпечно повертати ліворуч.

Обираючи місце для «McDonald’s» та плануючи реконструкцію «Темпу», підприємці враховували привабливість розташування. На кільцевій розв’язці сходитися шляхи з центру міста, Виставки, Озерної та Лезневого. Крім того, у північному та східному напрямках близько розташовані виїзди з міста.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Олег Ковальчук

    Тепер в місто не заїдеш.
  • Рост Сергеев

    Вот прикол. я прожил большую часть жизни в Днепре и там макдональдсы появились еще в 2000 годах. Их там или 5 или 6. Так приезжаешь, никого в них обычно нет, наелись. Это насколько непривлекательный в финансовом плане  наш мегаполис, что макдональдс решили строить в 2021. ведь у американцев ничего личного, а только бизнес.
  • Inessa Ihnatova

    Дуже  кльово!))   Поставте  туди ще зо 3   світлофори,  бо по  Кам'янецькій біля б.п.Хмельничанка, де трапляються  2-3 ДТП  щомісяця  вже  десятки років - він  взагалі  не  актуальний,  там  діти  в школу не ходять,  там за 300 метрів є підземка  не аварійна.. там  норм  все! БІЛЯ  МАКУ  вадливіше  та й  актуальніше!

    Сергей Попович reply Inessa Ihnatova

    Инесса Игнатова главное чтоб не ваше "му-му-беее".

    Inessa Ihnatova reply Inessa Ihnatova

    Сергей Попович   то  у вас  в телефоні  перекладає  на ту  херню)))

    Сергей Попович reply Inessa Ihnatova

    Инесса Игнатова по вашей просьбе пишу как вам зрозумило.
    Коли ви уважней прочитаете цє превью то ві угледите что світлопин і обустрійство переходу "...за рахунак замовніка".
    Ви можете так ож замовіть та сплотіть то ї вам також поставлять де ви забажаєтє.

    Inessa Ihnatova reply Inessa Ihnatova

    Сергей Попович  взагалі не можу прочитати  ваш  комент, бо  він на якісь мові незрозумілій... перекладіть будь ласка.

    Сергей Попович reply Inessa Ihnatova

    Инесса Игнатова если вы внимательней прочитаете это превью то вы увидите что светофор и обустройство перехода "...за счёт заказчика".
    Вы можете так же заказать и оплатить и вам так же установят где вы пожелаете, а нет то нужно или ждать покорно или как меры ускорения устраивать там гражданские мероприятия типа перекрывать дорогу.

    Тарас Мартинюк reply Inessa Ihnatova

    Inessa Ihnatova після ДТП біля Озера на Озерній сказали, що цього року в б'юджеті нема коштів на світлофор (
  • Владимир Безкоровальный

    МакДональс , відколи він став рестораном , як на мени це столовка з неякісною їжею, морозиво непогане.

    Ievgen Pervushyn reply Владимир Безкоровальный

    Volodymyr Bezkorovalny не якісна їжа в 80% столовок Хмельницького, а Макдональдс відповідає за якість кожного проданого ним найменшого шматку їжі.
    їжа в маку може смакувати чи ні, але не якісною називати її некоректно

keyboard_arrow_up