На Юності хочуть зробити нову зупинку. Навіщо вона потрібна

На Юності хочуть зробити нову зупинку. Навіщо вона потрібна
Орієнтовне місце розташування нової зупинки. Фото з архіву редакції
  • Зупинка з заїзною кишенею може з’явитися біля будинку побуту «Південний Буг».

  • Тим часом іншу зупинку біля Юності можуть закрити.

  • Дізнавайтеся деталі.

Біля будинку побуту «Південний Буг», що на Кам’янецькій, запланували облаштування нової зупинки громадського транспорту. Управління комунальної інфраструктури міськради вже уклало договір на її проєктування. Документацію має підготувати підприємець Юрій Москальчук.

Бюджету це обійдеться у 49 675,75 гривні. Така інформація опублікована у системі електронних закупівель «Prozorro» вчора, 16 грудня. Юрій Москальчук зареєстрований у Хмельницькому в червні 2007 року. Його основним заняттям є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Нагадаємо, що раніше ми вже розповідали вам про проблему зупинки «Героїв Чорнобиля» (рух до центру міста). На ній немає заїзної кишені, й облаштувати її неможливо через брак місця. Тролейбуси та автобуси, які зупиняються тут для висадки й посадки пасажирів, затримують інший транспорт. Зокрема, той, що повертає зі Староміської ліворуч, в тому числі й тролейбуси та автобуси.

Відео дня

Тому цю зупинку можуть закрити. На заміну їй пропонується два варіанти, при чому може бути реалізований як один із них, так і обидва. Про це журналістам vsim.ua розповідав начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук.

Перший варіант — це облаштування нової зупинки біля будинку побуту «Південний Буг» (рух до центру міста). Саме її проєкт замовило управління комунальної інфраструктури. У разі облаштування зупинки:

Другий варіант — облаштування зупинки біля першої аптеки. Формально вона є там і зараз, однак громадський транспорт на ній не зупиняється. Крім того, там немає заїзної кишені. Проєкт облаштування заїзної кишені вже виготовлений та погоджений управлінням патрульної поліції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Лорка Хмельницька

    Як жеж там її не вистачає реально! Виходиш з Оазиса з покупками і пертися чорт зна куди потрібно! Іноді і скуплятися через це не хочеться))
  • Николай Николаевич

    У вас все вийде...
    Слава Україні...
  • Денисюк Христина

    Зробіть біля епіцентру з виїздом на зарічанську
  • Іван Косин

    А хто ще їздит цим транспортом?

keyboard_arrow_up