Змінили рух смугами на перехресті Бандери та проспекту Миру. Як саме (СХЕМА)

Змінили рух смугами на перехресті Бандери та проспекту Миру. Як саме (СХЕМА)
  • На проспекті Миру вже оновили знаки та додали розмітку.

  • Переглядайте схему руху.

На перехресті вулиці Бандери та проспекту Миру змінили порядок руху смугами. Йдеться про під’їзд до цього перехрестя з боку вулиці Західно-Окружної. Для транспорту, який рухається звідти, дозволили поворот з середньої смуги ліворуч — у бік мікрорайону Озерна. Раніше рух цією смугою був дозволений тільки прямо.

Таким чином комунальники хочуть полегшити рух з боку Західно-Окружної. Про це журналісту vsim.ua розповів начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук.

— Не знаю, наскільки воно допоможе, тому що транспорту дуже багато. Може, на деякий час допоможе, побачимо, будемо вивчати ситуацію, — пояснив Олександр Ковальчук.

Відео дня

Перед перехрестям вже встановлені нові дорожні знаки, які вказують на порядок руху смугами. Крім того, на самому перехресті нанесена розмітка, яка вказує на траєкторію руху транспорту, який повертає з боку Західно-Окружної на Бандери в бік Озерної. Стару та нові схеми переглядайте також на інфографіках.

Нагадаємо, що перехрестя Бандери та проспекту Миру є проблемним через регулярні затори. Більше про це ви можете дізнатися з окремого матеріалу. Дізнавайтеся також про зміни організації руху на перехрестях Бандери й Нижньої Берегової та Кам’янецької й Купріна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up