Намалюйте “зебру”. Де у Хмельницькому стерлася дорожня розмітка?

Намалюйте “зебру”. Де у Хмельницькому стерлася дорожня розмітка?
Фото Богдана Гудз
  • З настанням весни, після снігу, льоду, морозів і тонни висипаної солі з хмельницьких доріг зникла дорожня розмітка.
  • Привести до ладу вуличну мережу комунальники ще не встигли.
  • Тим часом патрульна поліція перевіряє стан доріг.
  • Мають виявити ділянки, які потребують негайного ремонту і відновлення.

З 12 квітня патрульні зайнялися обстеженням вулично-шляхової мережі після зими. Планове обстеження триватиме аж до 11 травня. Коли знайдуть недоліки - напишуть в управління ЖКГ, щоб їх усунули.

Ти часом на стан проїжджої частини жаліються мешканці. До редакції vsim.ua звернувся хмельничанин Богдан. Чоловік повідомив про відсутність дорожньої розмітки на вулиці Бандери. Подаємо повідомлення без змін:

"Я живу неподалік ПАТ “Хмельницькгаз”. Щодня спостерігаю одну і ту саму картину. Нижче костелу (вул.Рибалка) немає ні розмітки, ні пішохідної частини. Таке враження, що на жителів приватного сектору просто “забили”. А тут живуть як діти, так і пенсіонери. Потік машин, особливо зранку, дуже насичений. Ходити небезпечно. Я вже писав звернення на міську раду з проханням відновити розмітку минулого року. Чим вони її наносять - бог знає. Три місяці проходить і вона як не на сонці вигорає, то дощем змивається чи забули за неї"

Відео дня
blockquote>

Друзі, де іще відсутня дорожня розмітка, а які ділянки вже пофарбували? Діліться у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Танюшка Кузнєцова

    Кругом
  • Руслан Ткачук

    На вулиці геологів місцями змило асфальт.а розмітки там не було ніколи
  • Николай Коваль

    Розмітку мабуть крейдою малюють що вона так швидко стирається.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up