Новачок не бачив трави, яка проросла на майдані. Пообіцяв розібратися (ФОТО)

Новачок не бачив трави, яка проросла на майдані. Пообіцяв розібратися (ФОТО)
  • Скандальний метод ремонту знову привертає увагу містян.

  • Цього разу через траву, яка проросла на майдані Незалежності.

На початку липня цього року майдан Незалежності у Хмельницькому відремонтували струменевим методом. Останній є відносно новим для міста — раніше масово його не застосовували. Разом з тим, як розповідають у міськраді, ремонтувати асфальтобетонне покриття таким чином вигідно, адже інші методи коштують значно дорожче.

Разом з тим ремонт струменевим методом викликав серед містян обурення. Основною причиною було те, що після нього певний час залишається дрібний щебінь, який псує авто та взуття. А через майдан Незалежності виник скандал. Спершу хмельничани висловлювали невдоволення виглядом головної площі міста. Потім обурилися словам заступника міського голови Василя Новачка, який сказав, що «нам нормально».

Згодом у коментарі журналістам vsim.ua він розповів, що це був жарт, який неправильно зрозуміли. Після цього, 9 липня, кілька містян зібрали акцію протесту біля пам’ятника «Віра. Надія. Любов» з вимогою відставки Новачка та припинення ремонтів струменевим методом.

Відео дня

Та всю увагу в той день привернуло дещо інше. Біля будівлі міської ради зібралася інша акція. Туди прийшли люди, які виглядали безхатьками та алкозалежними. Часом вони поводилися агресивно, один з учасників демонстративно розповідав журналістам, що йому пообіцяли 200 гривень. Тоді ж Василь Новачок виступив перед журналістам і, зокрема, вибачився за свої слова.

Тепер ремонт на майдані знову привернув до себе увагу. Причина — трава, що проросла в тих місцях, які були відремонтовані. Користувачі Facebook висловлюють думку, що роботи були проведені неякісно, і відповідати за це ніхто не буде.

Нагадаємо, яким чином відбувається ремонт покриття струменевим методом:

Останні два процеси можуть повторюватися почергово кілька разів — залежно від глибини пошкодження. Після цього протягом кількох днів щебінь відлущується, і його потрібно прибирати.

Заступник міського голови Василь Новачок у коментарі журналістам vsim.ua розповів, що це питання проконтролюють:

— Я не бачив цього, розберуться люди. Є фахівці з «Технагляду», є організація, яка утримує і доглядає майдан Незалежності. Вони розберуться, — зазначив чиновник.

А як ви вважаєте, чи є проростання трави наслідком неправильно виконаного ремонту? Голосуйте та пишіть коментарі.

Опитування

Як ви вважаєте, чи є проростання трави наслідком неправильно виконаного ремонту?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Микола Москальчук

    Сили природи величезні як і здатність насіння проростати.
    Але спосіб у який зроблено ремонт майдану(хоч як нам кажуть дешевий),не дає можливості якісного прибирання майдану. Виграли в ціні-програли в рівності поверхні майдану. А якщо його підмітати якісно,то змететься весь щебінь
  • Антон

    Новачка у отставку! Я его лично вынесу от туда! В субботу будет протест. Поддержите  меня
  • Marianna Shevchenko

    Приберіть цього длбо..ба з займаної ним посади : його максимум - крутити бикам хвости на далекій фермі ..
  • Борисас Моисеявичюс

    Как у себя в селе. Навозом засыпали, та й пиде

keyboard_arrow_up