Снігопад у хмельницькому тролейбусі: в «Електротрансі» шукають винного

Снігопад у хмельницькому тролейбусі: в «Електротрансі» шукають винного
  • На вихідних Хмельницький замело снігом. Громадський транспорт ходив із запізненням.
  • Містяни, які 8 січня сіли у тролейбус № 17, потрапили під сніг прямо у салоні «рогатого».
  • Директор «Електротрансу» не виключає, що майстер випустив на лінію тролейбус з пошкодженою резиною на люках. 

На різдвяні свята Хмельницький засніжило. У снігові замети потрапило чимало автівок, а по області рух транспорту був частково обмежений. Довго чекати доводилось і на тролейбуси та маршрутки.

Люди, яким вдалось сісти у тролейбус № 17, здивувались. Адже у салоні «рогатого», як і на вулиці, йшов сніг. Пасажирка тролейбусу зняла це на відео та зробила декілька фото, які виклала у Фейсбуці. Журналісти vsim.ua вирішили дізнатись в КП «Електротранс», чому тролейбус задуло снігом.

- Всі бачили, яка погода була на вихідних і як завівало. Люди заходили з сумками, які знизу були в снігу, сидіння не шанують. Сніг в салон потрапляє і зі взуття, і з відчинених дверей при зупинці. Кондуктор має зобов’язання почистити салон на кожній кінцевій зупинці. Після випадку 8 січня я відразу за 10 хвилин знав, що це тролейбус № 174, ми його зняли з рейсу, - розповідає vsim.ua директор підприємства Віктор Паламарчук.

Відео дня

Він не виключає, що сніг могло заносити у салон і через люки, тому що в автопарку «Електротрансу» 85% тролейбусів є зношеними. Каже, що на підприємстві вже розпочали внутрішнє розслідування.

- Тролейбуси вже 3 рази списати можна було, але ми далі ремонтуємо і пускаємо на лінію. Ніхто не розраховував, що так буде. Ми перевіримо щільність резини, чи не пошкоджені люки. Також зберемо свідчення водія і кондуктора. Якщо таки дійсно винен майстер зміни, який випустив такий тролейбус на рейс, то він отримає догану. Якщо ж з тролейбусом все гаразд, то догану отримає кондуктор, який вчасно не прибрав салон, - пояснює Віктор Паламарчук. 

Якщо у вас є зауваження до роботи міського електротранспорту, телефонуйте:

КП "Електротрансу" 72-02-14 (керівник) 

Управління транспорту та зв’язку (0382)79-55-25, 79-55-77

Електронна адреса управління: [email protected]

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Христя Лиса

    в нас взагалі унікальні траліки
  • Мастер Автополив

    Мишка  Меченый по фамилии Горбачев виноват -100%.

    Если бы не он, то таких траликов еще столько бы наштамповали :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up