У Летичеві обмежать рух транспорту. Як об’їхати?

У Летичеві обмежать рух транспорту. Як об’їхати?
Фото ілюстративне
  • Дорожники повідомляють про можливі затори та пропонують альтернативні шляхи об’їзду.

  • Дізнавайтесь де ремонтуватимуть дорогу, аби спланувати свій маршрут. 

Попри війну та загрозу ракетних ударів на Хмельниччині триває ремонт доріг. Оновлювати покриття на Летичівщині розпочали ще влітку. Сьогодні, 11 жовтня, в Летичеві продовжать ремонт. Водіїв попереджають про затори та перекриття траси. 

Дорожники кластимуть асфальт на обох смугах проїжджої частини на ділянці автодороги М-30 Стрий-Ізварине. В Службі автомобільних доріг вказують, що роботи триватимуть на ділянці протяжністю 5 кілометрів (км 314+000 - км 319+000). Тож на місці здійснюватиметься часткове перекриття руху по обох смугах почергово.

На ділянці проведення ремонтних робіт встановили реверсивний режим руху транспортних засобів зі світлофорним та ручним регулюванням. Разом з тим, дорожники попереджають про можливі затори.

Відео дня

Об’їхати пропонують через населені пункти: Головчинці, Марківці, Горбасів та по вулиці Кармелюка в Летичеві.

Зі сторінки САД у Хмельницькій області

Водіїв закликають бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт. Особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Дотримуватись правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків.

Крім того, усіх учасників дорожнього руху, які курсують ділянкою ремонту просять з міркувань безпеки не знімати фото/відео та не поширювати в соціальних мережах місця концентрації техніки, робітників та цивільного транспорту. Такі дії можуть нести потенційну загрозу безпеці майну, життю та здоров'ю тих, хто перебуває у тій місцевості.

Нагадаємо, цьогоріч дорожники ремонтують та облаштовують автомобільні шляхи на Хмельниччині. Так, на Старокостянтинівщині взялися наносити розмітку на асфальті. На Летичівщині клали асфальт неподалік Головчинець та Требухівець, а також в Летичеві.

А перед тим — поблизу Голоскова та Вербок. Тоді ж утворилися кількагодинні затори на дорозі і водії не встигали добратися додому до комендантського часу. Тож для них створювали альтернативний маршрут об’їзду на одній з ділянок. У Війтівцях ремонтували колії на залізничному переїзді. 

Відновлювали покриття та наносили розмітку й у самому Хмельницькому. Тим часом хмельничани скаржилися, що часто дорожники починали ремонтувати дорогу одразу після нанесення “свіжої” розмітки. Одна із таких ділянок — перехрестя Франка-Хороброго (колишня вул. Толстого — авт.).

Тут нанесли нову розмітку для автомобілів та “зебру” для пішоходів, а одразу ж через кілька днів її повністю здерли, аби нанести суцільний шар асфальту. Згодом розмітку нанесли вже на відновлену ділянку. Журналіст vsim запитав у Департаменті інфраструктури чому так роблять. Читайте що йому відповіли за посиланням. 

До слова, наприкінці літа на дорогах Хмельницького нанесли написи «ШКОЛА». Вони позначають місця, де поряд розташовані заклади освіти. У соцмережах ці написи викликали жваві обговорення. Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up