В Гречанах та на Зарічанській: патрульні шукають свідків двох ДТП

В Гречанах та на Зарічанській: патрульні шукають свідків двох ДТП
Фото ілюстративне
  • Наприкінці вересня невідомі пошкодили два легковика.

  • Поліцейські розшукують винуватців цих ДТП.

В обласному центрі побільшало аварій, після яких водії-порушники тікають з місця ДТП. Про це свідчить збільшення кількості повідомлень про пошук свідків аварій. Днями трапилась ще одна пригода, в яких розшукують винуватців. 

Перша пригода трапилась 24 вересня в Гречанах. На вулиці Романа Шухевича з 18:00 по 22:00 годину, поблизу будинку № 15, невідомий пошкодив автомобіль “Opel Insignia”.

А на Зарічанській, неподалік будинку №32 пошкодили “Renault Trafic”. Це трапилось з 22:00 години 27 вересня по 07:10 годину 28 вересня. Наразі в поліції розшукують винуватців обох ДТП. 

Відео дня

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

До слова, ще одна пригода сталась 4 вересня на трасі «Житомир-Чернівці». На 261-му кілометрі автодороги Н-03 водій на автівці “Fiat” зіткнувся з “Volvo FH 420”. Після цього він так втік з місця ДТП. У поліції зазначають, “Fiat” був білого кольору з причепом. Наразі водія розшукують правоохоронці

Нагадаємо, ще про двох горе-водіїв, яких шукає поліція. Так, нещодавно на тій же трасі «Житомир-Чернівці» невідомий водій на “Hyundai Santa Fe” збив електроопору. І втік з місця ДТП. 

А на Заготзерно, на перехресті вулиць Трудової та Чорновола автомобіль “Renault Megane 2” зіткнувся з “Volkswagen Transporter”. Водій-порушник також втік з місця аварії. 

Ще три аварії трапилось на Тернопільській, Свободи та Лісогринівецькій. Невідомі пошкодили “BMW", "ВАЗ" та “Volkswagen". 

А по провулку Козацькому пошкодили “ZAZ VIDA”. Хто саме це зробив, правоохоронцям наразі невідомо. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Иван Подвысоцкий

    Да знайдуть вони їх вже спеціалісти
  • Світлана Данільчук

    ++++++++++++++++

keyboard_arrow_up