Фотоконкурс "Моя вишиванка"

Фотоконкурс "Моя вишиванка"
Голосування у конкурсі "Моя вишиванка" розпочато. Проголосувати за фото, яке сподобалось, можна надіславши СМС* на короткий номер 5109 з текстом 1018 фото ХХ, де ХХ номер фото.

 Початок голосування о 7.00 21 серпня. Вартість СМС-повідомлення 1 грн.

Закінчення SMS-голосування 26 серпня о 19.00. Всі фотографії можна буде переглядати на сайті vsim.ua. Фото переможця буде розміщено на першій сторінці "ВСІМ " 28 серпня, разом з матеріалом про святкування  Дня Незалежності.

КОНКУРСАНТИ

Відео дня
>

№1 Басистий Микола

№2 Кристина Шулакова

№3 Родина Рукавець

№4 Сучасний українець

№5 Таня та Марія

№6 Тетяна Овчарук

№ 7Шевчук Олег та Олена

№8 Пастух Ліля

№9 Пастух Рома

№10. Войтови Олексій та Галина. Дідусева вишиванка (буковина). У дружини горбатка (буковина)

№11. Войтович Анна. Цей прекрасний шедевр ручної роботи був створений спеціально для Анютки, руками її пра прабабусі, яка, на щастя, тішить нашу родину своїми творіннями. Ми вважаємо, що це є  найкращий  подарунок,  котрий пронесе крізь роки свою цінність та любов.

№12. Зданевич Владислава. Вбрання маленької україночки, Владуся отримала в подарунок від своєї 83-річної прапрабабусі. Ця сукенка  поєднує у собі власне українські якості: любов, натхнення, відвагу, ніжність, котрі бабуся передала до нас, завдячуючи своїй майстерності.

№13. Кирильцев Артем

№14. Марійка

№15. Шевченко Анна - квіточка. Наш татусь купив нам вишиванку, купував у торговому центрі Ріко. Вартість татусь тримає у секреті. На майбутне плануєм вишити власноруч вишиванки для усієї сімї.

№16. Гладуш Віка

№17. Родина Блажевич. Наша родина на святкуванні 40-річчя подружнього життя батьків!!! Деякі вишиванки купували спеціально для цього свята. Ми пишаємось, що ми - українці! Ми пишаємось нашими батьками!!!

№18. Герез Олена

№19. Герез Анна

№20. Руденко Дарина та Микола

№21. Лис Катя та Саша

№22. Литвинюк Ганна з подругами

№23. Трофімчук Тамара. Дуже люблю свої вишиванки (а їх у мене 11:), тож вирішила взяти участь у вашому конкурсі:)
Цю вишиванку я придбала у Львові на Різдвяному ярмарку. Добрий вуйко ярмаркар сказав,що вона привезена з Покуття. Я її одразу сподобала! Вона старенька, зі справжнього домотканого полотна. Орнамент на сорочці виконаний гладдю, а рукава з основною частиною змережені - таке зараз рідко зустрінеш - старовинні техніки оздоблення наших українських неперевершених рукодільниць!
А цю обгортку (так називається нижня частина мого вбрання, така собі "спідниця") я придбала цьогоріч на етнофестивалі "Підкамінь". Вона з буковини, та ідеально підійшла до моєї сорочечки і по кольорам, і по орнаменту!!! А крайку (пояс) прикупила на фестивалі української вишивки "Цвіт вишиванки" у Тернополі,теж в цьому році від етномайстерні "Коза Дереза"!:)

№24. Юліанка

№25. Родина Главинських

№26. Олександр з дружиною Олею та донькою. 

№27. Олена Степанівна. Вчитель Молодших класів НВК №10

№28. Учениці НВК №10 з вчителькою

№ 29. Галина Микитівна Штурба. Фото з сімейного архіву хмельничанки. Усі сорочки жінка вишивала власноруч.

№30. Віктор і Уляна

№31. Панасюк Ірина

№32. Симчишин Святослав

№33. Анна, Ілона, Юлія та Ростислав. Бойківське весілля подруги.

№34. Степанишина Вероніка.

№35. Нікітін Андрій

№36. Анна та Ярослав

№37. Учні ЗОШ №25 ім. І.І. Огієнка.

№38.Родина Іванішених

№39. Іванішен Кирилко

№40. Талашок Ірина. Люблю усе патріотичне, тому мати вишиванку - було мрією. Нарешті, минулого року вона здійснилася. Створили її власноруч бабця, мама і я. Одна з найбажаніших речей в моєму житті.

№41. Тетяна. Всі вишиванки вишила мама, яка проживає у селі Козачки!

№42. Балінська Даша

№43. Опис вишиванки: вишукана жіноча сукня оздоблена вишивкою хрестиком. Пишні  троянди з світло-зеленими листочками яскраво виділяються на світлому  фоні сукні. Сукню вишивала для Матусі до Дня її народження .

№44. Звєрєва Альона

№45. Максютин Владислав. Вишила і подарувала вишиванку тітка Тетяна Максютина. Льняна тканина куплена на Рівненьському льонокомбінаті.

№46. Левчук Вікуся

№47. Катюша

№48. родина Савіцьких

№49. тетяна Ліщук з родиною. Ми купували наше вбрання за кілька тижнів до нашого весілля, яке відбулось 06.06.2013р.

№50. Владушка. Вишила сорочку хрещена матуся на білому полотні червоними та чорними нитками.

№51. Наталия. Я вышиваю уже 17 лет и вышиваю в основном картины. Всегда мечтала о вышиванке, руки не доходили, даже подумывала купить готовую, но стыдно перед самой собой. В этом году после дня рождения пошла купила блузку и начала. В один прекрасный вечер сын случайно прочитал про конкурс, было вышито пару цветочков, и тут я ускорилась, вышивала днем и ночью. Уже неделю мы на море, море видела редко, но это не страшно, главное, что я успела!!!!!!!!!!!!

№52. Шевченко Наталия. Роабота Матвеевой Киры

Партнер проекту:

*Послуга надається для повнолітніх абонентів усіх національних GSM операторів. Вартість повідомлення на номер на номер 5109 - 1 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.

- Використання WAP оплачується окремо, згідно тарифного плану.

- Відправляючи замовлення, ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії

Агрегатор Мобільного Контенту про ії послуги та послуги партнерів.

- Недотримання всіх умов відправлення СМС не гарантує успішне надання послуги.

- Ліцензії: ЗАТ "Україньскі радіосистеми", ліцензія НКРЗУ №120093 від 16.05.2006 р.,

ТОВ "АСТЕЛІТ" ліцензія НКРЗУ АБ №222715 від 17.11.2005 р., Ліцензія Держзв'язку серії АА №720189 видана ЗАТ "УМЗ" 29.12.2004 р.

- Послуга надана при технічній підтримці контент-провайдера ТОВ «АМК», ТОВ «Містер Мобайл».

Тел. підтримки (044)4610081

Коментарі (16)
  • Anonymous

    №14 и №44)
  • Anonymous

    А в газеті наданий зовсім інший номер. І що робити з тими голосами? (гроші за ті смс також знято).
  • Anonymous

    фотография с маками просто волшебная!
  • Anonymous

    Дітлахи просто чудові! І ще мені подобається фото дівчини у віночку, це сучасно й круто! Добре, що самі люди можуть голосувати, бо якщо б вибирала газета, я б їм не заздрила - як тут вибрати, всі чудові!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up