Хто на Хмельниччині отримує найбільші зарплати

Хто на Хмельниччині отримує найбільші зарплати
Фото: ua.depositphotos.com
  • Середньомісячна зарплатня деяких хмельничан складає понад 19 тисяч гривень.
  • У когось цей показник в рази менший.
  • Які професії нині найбільш високооплачувані в області, дивіться далі. 

Головне управління статистики в Хмельницькій області надало нові дані по середньомісячній заробітній платі. Порахували її для різних видів діяльності. 

Згідно з даними управління, середньомісячна заробітна плата в області у липні 2020 року становила 9 302 гривень.

Найвищу зарплату отримували:

Відео дня

- працівники підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря - 19 359 гривень;

- робітники фінансової та страхової діяльності — 14 618 гривень;

-  працівники державного управління й оборони та обов'язкового соціального страхування. Їх зарплата склала 13 383 гривні. 

Хто ж отримав найменші зарплати?

Згідно з даними управління статистики, найнижчий дохід зафіксований у сфері тимчасового розміщування й організація харчування. Середньомісячна заробітна плата працівників склала усього 2 639 гривень.

Слід зазначити, дані наведено по юридичних особах та  відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб. 

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла законопроєкт №3963 "Про внесення змін до ЗУ "Про Державний бюджет України на 2020 рік". Закон визначає підвищення мінімальної заробітної плати та встановлення її з 1 вересня 2020 року в місячному розмірі 5 тисяч гривень.   

Читайте також: В Україні виводять з обігу монету номіналом 25 копійок

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Михаил Полевой

    Кришеватєлі придністровського спирту.
  • Rim Rim

    Нащо воно вам потрібно
  • Александр Вознюк

    А за Сьому чо забули.
  • Oleg Chervatiuk

    Де ви цю інформацію берете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up