Рейтинг новобудов Хмельницького за ціною квадратного метра

Рейтинг новобудов Хмельницького за ціною квадратного метра
Житловий комплекс «Avila Lux». Тут і далі — зображення з сайту dom.ria.com
  • Ціни на квадратні метри в Хмельницькому починаються від 13 000 тисяч гривень.

  • В яких новобудовах найдорожче?

Хмельницький активно забудовують багатоповерхівками. Протягом докарантинних років у місті зводили більше житла, ніж у всіх сусідніх обласних центрах. Протягом 2020 та 2021 років будівництво житла у місті триває навіть попри карантин.

На сайті dom.ria.com розміщені пропозиції купівлі житла від забудовників. Ми переглянули їх та склали рейтинг найдорожчих квадратних метрів. Для аналізу обрали житлові комплекси, у яких була здана щонайменше одна секція протягом 2020-2021 років.

У середньому вартість одного квадратного метра складає 14 920 гривень, мінімальна — 13 000 гривень, максимальна — 20 000 гривень. Два житлових комплекси з найвищою вартістю розташовані неподалік від центру міста.

Відео дня

«Avila Lux»

Розташування: Гречани, вул. Вокзальна, 4А

Ціна: від 20 000 гривень за квадратний метр

Клас: елітні

Поверховість: 9

Будинок розташований поряд із парком Чекмана. За даними сайту dom.ria.com, він є повністю зданим в експлуатацію. Наявні консьєрж-сервіс та наземний паркінг. Будинок зведений з цегли, опалення індивідуальне.

ЖК Avila Lux  фото 98628

«Барбарис»

Розташування: Виставка, вул. Озерна, 14А

Ціна: від 15 000 гривень за квадратний метр

Клас: комфорт

Поверховість: 10

Будинок розташований на вулиці Озерній неподалік обласного ліцею. В експлуатацію здані три з чотирьох секцій. Наявна автостоянка та гаражний бокс. Будинок зведений з цегли, опалення індивідуальне, фасад утеплений.

ЖК Барбарис  фото 4776

«Олімпійський»

Розташування: Виставка, Старокостянтинівське шосе, 20/7

Ціна: від 14 800 гривень за квадратний метр

Клас: комфорт

Поверховість: 10

Будинок розташований на Виставці поряд зі стадіоном політехнічного коледжу. Здані в експлуатацію три секції з шести. Поряд є автостоянка. Будинок зведений з цегли, опалення індивідуальне.

ЖК Олімпійський  фото 13076

«Амстердам»

Розташування: Озерна, вул. Панаса Мирного, 16/1

Ціна: від 14 700 гривень за квадратний метр

Клас: комфорт

Поверховість: 10

Будинок розташований неподалік ТЦ «Агора». Здані в експлуатацію дві секції з шести. Є підземна багаторівнева автостоянка та гаражний бокс. Будинок зведений з комбінуванням монолітно-каркасної та цегельної технологій, опалення індивідуальне.

ЖК Амстердам  фото 287987

«Lakeberry»

Розташування: Озерна, вул. Залізняка, 1В та 3/1

Ціна: від 14 000 гривень за квадратний метр

Клас: економ

Поверховість: 10

Комплекс розташований неподалік НВО №28. Здана в експлуатацію одна секція з трьох. Біля будинку є автостоянка. Будинок зведений з цегли, опалення індивідуальне.

ЖК Lakeberry  фото 4588

Нагадаємо, що аналогічний матеріал ми готували у жовтні 2017 року. Тоді найдорожче коштував квадратний метр у «Парковому бульварі», що на Проскурівського підпілля, 165А, — від 11 000 за квадратний метр. Зараз житло там пропонують за ціною від 16 000 гривень за квадратний метр. При цьому мова йде про одну й ту ж секцію.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up