Ціни на оренду житла у мікрорайонах Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Ціни на оренду житла у мікрорайонах Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Ілюстративне фото
  • Квартири для оренди відрізняються станом, локацією та вартістю.

  • Дізнавайтеся, що впливає на ціни та яка вартість у різних мікрорайонах.

З роками населення Хмельницького все більше поповнюється мешканцями інших міст та сіл. До міста переїжджають жити з області та інших регіонів України. Так, протягом 2021 року додалося понад півтори тисячі приїжджих. Це дані управління статистики станом на початок 2022 року. Новіша інформація не публікується через воєнний стан.

Протягом останнього року до Хмельницького перебралося й чимало переселенців, перш за все зі східних та південних областей. На жовтень 2022 року Хмельницьку ОТГ обрали для поселення 33 тисячі людей, більшість із них — саме Хмельницький.

Переважно приїжджі для поселення обирають оренду житла, найчастіше квартир. На відповідних сайтах можна знайти різні варіанти — розташуванням, наявністю ремонту та меблів, кількістю кімнат і, звісно ж, ціною.

Відео дня

Журналіст vsim.ua перевірив близько 200 свіжих оголошень про оренду квартир на сайті dom.ria.com. Таким чином вдалося з’ясувати, яка вартість оренди в різних мікрорайонах. Але перш за все розповімо, від чого залежать «цінники». Перелік факторів такий:

У середньому за всіма перевіреними оголошеннями вартість оренди понад 10 700 гривень. Найнижчі ціни у Гречанах та Раковому, найвищі — на Виставці та у Центрі. Більше даних в інфографіці. Відсутність показника означає недостатність даних для розрахунку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Иван Разин

    Помийка!

    А 40К за житло не хотіли у нашому затишному місті ви не хотіли?!

keyboard_arrow_up