У Білогір’ї продають виробництво за 1,8 мільйона. Що там є (ФОТО)

У Білогір’ї продають виробництво за 1,8 мільйона. Що там є (ФОТО)
  • Майно намагаються продати третій рік — виставляють на торги вдвадцяте.

  • Комплекс включає вісім будівель.

  • Дізнавайтеся деталі та переглядайте фото.

У Білогір’ї на Шепетівщині виставили на продаж старий виробничий комплекс. Він належить акціонерному товариству «Укрпошта». Оцінили майно у понад 1,8 мільйона гривень. Розташований комплекс на Цегельній, 22 (стара назва вулиці — Чапаєва).

Виробництво вже намагалися продати 19 разів (вперше у червні 2020 року), і всі вони були невдалими. Теперішня спроба є 20-ю. Загальна площа майна складає 2608,8 квадратного метра. Воно тривалий час не використовується та перебуває у незадовільному стані. З комунікацій є тільки електропостачання.

Майновий комплекс включає такі об’єкти:

Відео дня

Прийняття заяв на участь триватиме до 22 грудня, тоді ж відбудеться аукціон, на якому визначать покупця. Він буде «голландського» типу, тобто ціна знижуватиметься, доки хтось з учасників не погодиться придбати виробництво. Якщо покупця на майно знайдуть, ми підготуємо про це окремий матеріал.

Нагадаємо, що на території Хмельницького СІЗО у центрі міста здали в оренду приміщення площею 47,2 квадратного метра. Аукціон відбувся 1 грудня. На ньому визначився переможець — підприємець Андрій Степанюк. Він погодився платити за оренду 66 672 гривні на місяць з ПДВ протягом п’яти років. Підприємець є власником ТОВ «ТМ Насолода» — хмельницького виробника солодощів.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up