За 5 мільйонів в Ізяславі продають приміщення бібліотеки (ФОТО)

За 5 мільйонів в Ізяславі продають приміщення бібліотеки (ФОТО)
  • Двоповерхову будівлю вирішила продати міська рада.

  • Покупця визначать на аукціоні за найвищою ціновою пропозицією.

  • Дізнавайтеся, у якому стані колишня бібліотека.

В Ізяславі на Шепетівщині виставили на продаж колишнє приміщення районної бібліотеки. Оцінили будівлю у майже п’ять мільйонів гривень. Розповідаємо, що відомо про бібліотеку та в якому вона стані.

Бібліотека розташована в Ізяславі на вулиці Незалежності, 13. Раніше в ній розташовувалася центральна районна бібліотека, однак зараз заклад займає інше приміщення, хоча й досі зареєстрований за старою адресою. Це зазначено на сторінці установи у системі «YouControl».

Рішення щодо продажу будівлі було прийняте Ізяславською міською радою у жовтні цього року. Оцінили колишню бібліотеку у 4 924 740 гривень, на цю суму також нараховується ПДВ у розмірі 20%. Такі дані розміщені у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі».

Відео дня

Будівля двоповерхова, її загальна площа складає 873,8 квадратного метра. У приміщенні є автономне газове опалення, електроенергія, водопостачання та каналізація. На сторінці лота вказано, що будівля перебуває у задовільному стані.

Однак на фото помітно, що перекриття між поверхами місцями були демонтовані, те ж стосується й віконних та дверних блоків, а також підлоги. На світлинах також помітне будівельне сміття.

Охочі взяти участь у придбанні приміщення мають подати документи до 26 грудня включно. Переможця визначать на аукціоні 27 грудня. Ми підготуємо окремий матеріал, якщо покупець буде визначений.

Нагадаємо, що у Хмельницькому виставили на продаж старе поштове відділення, розташоване у Гречанах. Приміщення збудоване 1947 року — за рік після того, як тодішнє село було приєднане до Проскурова. Будівлю оцінили у 717 тисяч гривень. Переможця визначать на аукціоні, який відбудеться 20 грудня. Продавцем є акціонерне товариство «Укрпошта». Більше в окремому матеріалі.

Тим часом у Деражні вже знайшли покупця на покупця на старовинний особняк початку XX століття. Пам’ятку виставили на продаж за 10 тисяч, проте в процесі торгів ціна зросла до 1,26 мільйона гривень. До цього покупець має сплатити ще й ПДВ у розмірі 20%. Купити будівлю зголосилася львівська підприємиця та захисниця культурної спадщини Ганна Гаврилів. Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up