Вікарчук продав «СВ-клуб». Чим тепер буде займатися?

Вікарчук продав «СВ-клуб». Чим тепер буде займатися?
  • 2000 року приміщення непрацюючого кінотеатру «Сілістра» взяла в оренду фірма «Браво» Віктора Вікарчука.

  • Після численних добудов утворився теперішній «СВ-клуб».

  • Бізнесмен більше не є його власником.

Хмельницький бізнесмен Віктор Вікарчук більше не є власником «СВ-клубу». Він продав свій заклад матері депутата міської ради від «Батьківщини» Віталія Худецького. Сам же Віктор Вікарчук планує зайнятися іншим бізнесом. Про це він розповів у прямому ефірі на своїй Facebook-сторінці.

Про що говорив Вікарчук

Своє звернення Віктор Вікарчук розпочав з того, що запевнив глядачів — виїжджати за кордон він не збирається. Далі розповів, що продав «СВ-клуб», який під його керівництвом працював з часу заснування — 24 роки. Бізнесмен пояснив, що йому «стало затісно» і він не може реалізуватися так, як хотів би.

Для розуміння нагадаємо дещо з історії клубу. З радянських часів на теперішній площі Свободи існував кінотеатр «Сілістра». Наприкінці 1990-х — початку 2000-х він припинив роботу. Тоді його віддали в оренду теперішньому ТОВ «Браво» Віктора Вікарчука. До кінотеатру добудовували приміщення, які й стали «СВ-клубом».

Відео дня

2019 року міськрада вирішила повернути комунальне майно з оренди. Однак через це довелося судитися, адже приміщення добудовували так, що відразу неможливо було зрозуміти, де комунальне майно, а де приватне. Вікарчук також перестав платити за оренду, через що у нього накопичилися борги.

У відео бізнесмен підтвердив, що продав «СВ-клуб». Також зазначив, що програв міськраді майже всі суди та погасив перед нею борги за оренду, заплативши майже шість мільйонів гривень. При цьому Віктор Вікарчук не сказав, кому продав свій заклад, але ми про це розповімо далі.

Ще бізнесмен розповів, що планує робити далі. За його словами, він хоче відкрити мережу спа-центрів на зразок такого, який є в «СВ-клубі». Вони мають бути розташовані у різних регіонах — у Києві, Вінниці, Закарпатті, Львові, Буковелі (Івано-Франківська область). Віктор Вікарчук сказав, що виступав на конференції готельного бізнесу й говорив там, що його задум окупиться за 12 місяців. Втім, йому там ніхто не повірив. Зараз бізнесмен не проти залучити інвесторів. Крім того, у Хмельницькому він невдовзі відкриє центр удосконалення особистості.

Ще одним його заняттям тепер є продаж БАДів. Як приклад він навів один із них. Цей вітамінний препарат нібито за 1-2 годин піднімає рівень кисню в крові з 94-95 відсотків до 97-98 відсотків. При цьому ж Віктор Вікарчук розповів про людину з COVID-19, яка дихала киснем дві доби, аби рівень кисню піднявся на два відсоткових пункти. Бізнесмен також зазначив, що продаж БАДів відбувається за схемою MLM, тобто багаторівневого маркетингу («multilevel marketing»). Це означає, що продавці продукції мають залучати інших продавців, аби отримати прибуток.

Віктор Вікарчук протягом останніх років постійно поширює фейки та маніпуляції щодо органів влади та COVID-19. Це відео не стало виключенням. Далі озвучені ним тези:

Кому Вікарчук продав «СВ-клуб»

Власником «СВ-клубу» стала Ніна Худецька, яка є матір’ю депутата міської ради від «Батьківщини» Віталія Худецького. Саме вона є керівником, власником та засновником ТОВ «СВ Клуб». Воно зареєстроване за адресою закладу — Свободи, 1-А, — менш як два тижні тому, 23 листопада. Мало того, номер телефону Віталія Худецького вказаний у реєстраційних даних фірми. Сам він на своїй сторінці у Facebook написав, що тренування у залі «СВ-клубу» є безкоштовними. Додамо, що статутний капітал новоствореного ТОВ «СВ Клуб» складає шість мільйонів гривень. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Віталій Худецький та Віктор Вікарчук. Фото жовтня 2020 року під час місцевих виборів

Нагадаємо, що сім’я Худецьких ще до придбання «СВ-клубу» мала присутність на площі Свободи. Він вересня 2020 року Ніна Худецька та Сергій Мізера орендували частину площі з боку проспекту Миру. До того орендарями цієї ділянки був бізнес-партнер Віктора Вікарчука Олег Шутюк.

У липні 2021 року згадану ділянку міськрада вирішила продати Ніні Худецькій та Сергію Мізері. Підстава — там розташована їхня приватна власність, а саме ресторація «Піч». Вартість землі склала 179 тисяч гривень без ПДВ. А вже у листопаді 2021 року ресторацію почали добудовувати.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Ольга Мельник

    Шкода
  • Anatolij Povar

    Віджали бариги.
  • Pavel Kondrashov

    Дуже вірю і сподіваюся, що цим баригам прийде пі...ц. Це ж ким була мати, щоб купити таку будову. Вони хмедьничан тримають за дурнів.
  • Вова Шмырко

    Тільки Бог припинить усе беззаконня, на дюдину марно сподіватися! 🙏Амінь.

keyboard_arrow_up