Автоматизований тестувальник - інтенсивний курс від Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

Автоматизований тестувальник - інтенсивний курс від Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

Майстер на всі руки або людина оркестр - так ще називають автоматизованого тестувальника (Automation QA Engineer), оскільки професія мультизадачна і вимагає чи немало навиків від спеціаліста. Automation QA Engineer необхідно розумітись не тільки в області тестування, а й мати певні навики в розробці та DevOps, а саме розгортання середовища, написання скриптів, збір звітності та інше.

Автоматизованих тестувальників можна вважати рятівниками мануальних тестувальників, адже вони значно спрощують рутинну, монотонну роботу ручних тестувальників, завдяки чому економиться час та бюджет компанії.

Які необхідні знання для старту Automation QA Engineer (AQA)?

Насамперед, для AQA важливо розумітись в теорії тестування, щоб знати основні техніки в роботі. Також 80% роботи автоматизованого тестувальника полягає в написанні коду тому потрібно мати знання в програмуванні, а саме базові знання ООП, патерни програмування, клін коду (чистого коду), оскільки важливо писати код так щоб можливо було розібратись та прочитати свій скрипт через певний період часу.

Фактично вся документація, та спілкування з замовником відбувається англійською мовою тому, володіння іноземною - must have не тільки для інженера з автоматизації, а й для кожного співробітника ІТ-сфери.

Звісно, це не увесь перелік знань якими має володіти автоматизований тестувальник, чудово коли спеціаліст має поняття про: testing frameworks, selenium tools, git, SQL, API, CI\CD tools та системи звітності.

Яку мову обрати?

Для автоматизованого тестування обирають наступні мови програмування: Python, Java, JavaScript, Swift та інші. Двома лідерами на ринку праці можна вважати Python і Java, JavaScript та Swift є починаючими мовами в автоматизації. Вцілому компанія самостійно вирішує яку мову обрати для AQA або під кожний проєкт обирається мова окремо.

Де навчатись щоб отримати знання для професії Automation QA?

Радимо зареєструватись на спеціалізацію Automation QA від Вінницької ІТ-Академії. Інтенсивне навчання передбачає вивчення всіх інструментів, які важливі для того щоб стати професіональним автоматизованим тестувальником. Значну частину навчання викладачі-практики присвячують практичним заняттям, завдяки яким навчальний процес повністю моделює робочу атмосферу. А друзі-однодумці завжди радо допомагають один одному. Заняття з HR-ми з ІТ-компаній готують майбутніх спеціалістів до співбесіди, а також допомагають створити професійне резюме. Кожен випускник отримує гарантоване працевлаштування!

Інвестуй в своє майбутнє вже зараз!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up